Komisyen Pertama Bakar Lemak

Apabila orang mula menerima komisyen , mula lah aku memeriksa email aku ada dapat juga ketak, ialah aku sedar affiliate yang aku promosikan mungkin belum setanding dengan gaji yang aku terima sehari atau upah aku bila aku tolong orang buat drafting . Tapi aku nak juga terima komisyen dari mana – mana program yang aku sertai tak kira lah jumlah yang aku terima pasti aku suka . Nasihat pengasas pink project jangan putus asa dan buat kerja . Ya aku ikut kalau ┬átak ikut aku rasa dah lama dah blog terkubur tapi oleh kerana aku pun suka nak buat duit daripada apa 0 apa sumber yang sudah mesti halal aku follow sahaja apa sahaja yang orang buat dan biasanya teknik spying apa yang orang lain buat itu patut dilakukan hehe.

Kekadang terfikir juga pandangan orang apabila asyik mengeluarkan entri yang ceritanya lebih kurang sama berulang kali , takut juga ada yang perasan cuma apabila aku terbaca dekat entri ┬áseorang kenalan blogger yang menyatakan agak-agak ada tak blogger yang ingat entri yang pernah kita keluarkan walaupun ayat – ayat ini pedas tetapi syukurlah terselamat juga dapat cover entri – entri lama yang kekadang nak baca balik pun kita rasa “laa macam ni rupanya karangan aku”.

Dari pengalaman serbeginilah kita mula perbaiki apa yang patut disamping  memahami Sistem Menjumput Rezeki yang perlu kita ketahui.

Dan untuk kali pertamanya sejak aku mendaftar Teknik Membakar Lemak umpan yang aku pasang dimerata tempat telah menampakan hasilnya . Alhamdulilah kini aku boleh menikmati satay manis dengan hasil yang serbegini tanpa menjejaskan gaji dan upah daripada kerja – kerja yang selalu….

KOMISYEN PERTAMA BAKAR LEMAK

KIPAS & PENGHAWA DINGIN TERLAJAK LARIS
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
Peluang Untuk Bekerja Part Time Dari Rumah! Terima bayaran upah lumayan dan bekerja dengan syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja part time dari rumah. Info Lanjut -KLIK SINI

10 Comments

  1. Irwan Alessa
    Twitter:
    October 5, 2013
  2. Hazmin Hamudin October 5, 2013
  3. blogger lelaki
    Twitter:
    October 5, 2013
  4. Norfanil
    Twitter:
    October 5, 2013
  5. hafizmd
    Twitter:
    October 5, 2013
  6. adikensem October 5, 2013
  7. titan
    Twitter:
    October 5, 2013
  8. Hafizul
    Twitter:
    October 5, 2013
  9. Rahmat Ariffin October 6, 2013
  10. Mohd Shubhi
    Twitter:
    October 8, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!