Kontes Review Klinik Cinta

Patut pun dalam masa berberapa minggu ini aku macam terperasan perkataan Klinik Cinta pada berberapa blog dan Muka buka. Rupa – rupanya  ada dikalangan rakan – rakan blogger yang aku kenali telah menubuhkan satu pasukan untuk mengelola  Blog Klinik Cinta ini.

Terus – terang aku katakan baru berberapa minggu ini aku curi – curi masuk.  Apabila Klinik Cinta ini membuat satu Kontes Review Klinik Cinta  dalam hati aku apa la budak – budak nih tak de pun nak jumput  aku masuk contest ini ke.. Bukan apa dengan 10 petugas dan ada berberapa blogger yang  menjadi rakan muka buku tak salah jika anda menjumput setiap kenalan blogger anda untu menyertai Kontest ini. Jangan difikir berapa yang akan menyertainya yang penting  Marketing.Pastinya tujuan utama kontest ini adalah penjenamaan jika setiap sepuluh krew menjemput semua rakan kenalan blogger difacebook  aku rasa contest ini akan bertambah meriah. Belum lagi dikira post entri  daripada pihak penaja jadi aku harap korang gunakan lah peluang ini untuk menaikan nama dan mempopularkan Blog Klinik Cinta itu kalau nak dikira dulu – dulu pun aku ada menulis tentang Untung Penganjur Kontest SEO. Aku rasa contest ini pun masih lama lagi berjalan lebih baik fikirkan betul atau tak yang aku tulis ini.

Kontes Review Klinik Cinta

Jujur dimasa aku menulis  dimasa ini jugalah Blog Klinik Cinta  sentiasa terbuka untuk aku cari apa yang patut ditambah atau apa yang perlu di ubah. Yang itu sebenarnya korang kena lah berbincang dengan ahli lembaga pengarah. Tapi pada aku untuk theme layout   ini kira oklah takdelah macam semak sangat mungkin korang kena tambah sikit warna – warna cinta atau yang lebih ceria tapi itu aku tak paksa yang penting mudah dibaca. Korang jangan samakan aku, aku one man show korang ramai kena lebih gah maa..  Dan untuk bab logo nih aku memang tak berkenan  macam kurang sesuai lah yalah klinik tu biasa tempat untuk mengubati penyakit atau kecederaan tapi kalau tengok gambar love tu macam dah  terbelah habis , kalau dimaksudkan tu kiranya macam dah tak boleh nak diselamatkan lagi. Itu dari pandangan mata aku korang kenalah fikir lah nak ubah benda ini, kalau  letak gamabr love dengan hanya tampalan plaster tu pun rasa aku boleh terima ya lah plaster tu kan macam benda yang telah dirawat.

Kontes Review Klinik Cinta

Untuk berberapa hari aku menziarahi klinik cinta ini rasa ada benda yang korang boleh kembangkan , aku rasa korang boleh lah tambah dengan hasil tulis tentang cinta pada Agama, Negara  , Ibu Bapa atau apa sahaja yang menunjukan rasa  cinta korang . Pasal ayat cinta itu sendiri pun dah macam terlalu umum  daripada pandangan peribadi aku . Lain lah kalau nama domain ini sendiri  klinik cinta teruna  dan dara haa yang itu dah boleh lah dipersilakan korang tulis cerita kisah cinta – cintun dan tips – tips laga botol yang biasa dilakukan oleh pasangan kekasih.

Jadi aku rasa korang patut lebih explore mana tahu ada cerita yang mampu  membuat seseorang yang dulu suka buli kucing tapi oleh kerana telah membaca kisah dari klinik cinta terus cinta terhadap haiwan itu semangkin datang  siap boleh belanja makan satay manis lagi siapa yang tahu..

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

19 Comments

  1. AUC
    Twitter:
    October 2, 2013
  2. mohdridzwan
    Twitter:
    October 2, 2013
  3. Irwan Alessa
    Twitter:
    October 2, 2013
  4. titan
    Twitter:
    October 2, 2013
  5. Mohd Shubhi
    Twitter:
    October 2, 2013
  6. Akuro San October 2, 2013
  7. wazy
    Twitter:
    October 2, 2013
  8. Khairul Zamri
    Twitter:
    October 2, 2013
  9. Eyma Lydia October 2, 2013
  10. blogger lelaki
    Twitter:
    October 2, 2013
  11. sensasi2020
    Twitter:
    October 3, 2013
  12. sensasi2020
    Twitter:
    October 3, 2013
  13. TehR
    Twitter:
    October 3, 2013
  14. Norfanil
    Twitter:
    October 4, 2013
  15. Zuan October 6, 2013
  16. sensasi2020
    Twitter:
    October 12, 2013
  17. Khairul Zamri
    Twitter:
    October 15, 2013
  18. sohoque October 21, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge