Lazada Online Revolution Blogger Contest

Okeh 11 November 2017 ini Lazada akan mengadakan jualan ” Online Revolution“. Rasanya banyak lah barang – barang yang boleh dibeli .

Waktu itu pastinya banyak yang separuh harga dari harga asal. Dan rasanya lampin pakai buang ni memang sale akan mencanaklah dekat seller yang menyertai Lazada ini.

Harapan saya supaya seller yang bernaung di Lazada tidak lah culas. Kalau barang tu dah habis , sila lah letak sementara tiada stock.

Sebagai Contoh yang biasa orang kena Handphone la..

Ini orang memang dah budget dua tiga hariu sampai dan dah boleh terus pakai , kena tunggu berminggu, hujung cakap takde, minta balik wang refund dia kata ok . Tapi hujung nya tak dapat. Alih – alih dapat juga barang yang dibeli.

Cuma oder kaler maroon F16 dapat kaler proton saga timah sari.

Nasib baik handphone baru tu nampak lawa. (masih baru biasa ler)

Okeh saya harap pihak lazada singkirkan sahaja saller yang tak guna nih, Kasi jejas jer sale blogger buat duit dengan lazada nih.

Produk pertama yang saya beli secara online LAzada.

Okeh untuk pengetahuan anda semua produk pertama yang saya beli melalui laman web Lazada ini adalah sebuah bag berjenama sokano.

Tak besar mana pun bag ni, Muat lah Handphone sama dengan power bank. Kalau nak tambah dengan wallet sendiri dicampur wwallet bini pun masih ok lagi.

Dapat guna bag ni setahun lebih juga lah. Pasal hari – hari bawa kerja , memang berbaloi. Tapi produk ini munkin saya tak beli lagi.

Produk pilihan untuk beli secara online?

Produk pilihan banyak, Ada buku , ebook dan yang paling selalu beli lampin pelbagai jenama. Lihat lah mana satu yang murah waktui offer tu. Kalau pet-pet , pet – pet lah, kalau drypoers ,dryper lah bergantung kepada tawaran semasa.

Kenapa saya suka beli secara online?
Saya suka kerana saya boleh gosok kad kredit saya , disebabkan tahun lepas saya kurang daripada 12kali saya dah kena yuran tahunan. Nasib baiklah saya boleh wave kan. Telefon customer servis mereka boleh bantu saya selesaikan masalah ini. Jika tidak melayang RM150 untuk yuran tahunan. 150 boleh makan ikan tiga rasa satu keluarga o.

Jadi disamping saya boleh jimatkan masa, saya boleh juga lihat mana satu ada diskaun atau ada ofer hadiah hari jadi.

Lazada Online Revolution sales?

Oh kali ini kalau ada rejeki terlebih , kawan nak beli NESCAFE Gold Blend Barista Machine.
Maklumlah banyak kerja nak buat sampai larut malam jadi, oleh kerana saya sayangkan isteri saya yang comel tak perlulah saya minta dia menyediakan air nescaffee kegemaran saya.

Dapatlah saya buat sendiri dengan hanya menekan button yang disediakan. Biasanya kalau dah guna mesin air kopi kita ni jadi sedap. Sesedap warung kopi kluang atau Hi Peng kemaman.

Dengan Harga RM209 (mengikut tawaran semasa) Saya akan memperolehi sebuah mesin dan sebotol Nescafee Gold.
Mesin ini punyai jaminan selama 2 Tahun. Jadi hangpa boleh kira 209 bahagi 24 bulan. Sebulan hanya RM8.71 sen jer.

Ok maa kalau bagi lagi 30 hari untuk 8 ringgit tu pun minum dekat warung pun tak lepas.

Tengok gaya gambarnya memang sesuai lah letak dekat ruang makan rumah saya. Ada style hihi.

Okeh sapa nak survey sendiri boleh terus sahaja pergi ke – NESCAFE Gold Blend Barista

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

3 Comments

  1. Wan Zawawi
    Twitter:
    November 12, 2017
  2. kisahsidairy November 13, 2017
  3. Hernee Nazir November 15, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge