Lebih Spam Dari Trafik

Pergh hari ini dan semalam penat dah aku mengodek WP onlajer mula-mula aku import entry yang berada dalam blogspot ke wordpress ini, lepas itu kesudahanya macam disaster hancur buat – buat site map tak menjadi, weii macam tak boleh jadi je pakai word press ini. last – last aku buat kerja dua kali aku delete semua yang aku import dari blogspot habis cerita , biar lah aku mula lagi dari zero. yang dekat sana tu aku tambah – tambah la juga info 2 yang berguna.

Buat masa ini aku aku tengah cari idea apa yang patut aku bubuh dekat wordpress ini tak kan nak lebih kurang sama sahaja mesti ada lain -lain sedikit macam kueh karipap yang a..lek (hodoh) tapi sedap rasanya ke. Macam aku pernah terbaca ,Pokoknya berblog guna platform apa bukan isu. Yang jadi isu ialah apa yang kita mengarut di blog masing – masing. Tak percaya tanya bro INI

spam

Lebih banyak spam sari trafik aku semalam, hampeh betol. Tak pernah kena macam ini dekat blogspot hehe.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

20 Comments

  1. AkmaOmar
    Twitter:
    January 5, 2013
  2. Kamal Helmi January 5, 2013
  3. Syarih January 5, 2013
  4. Shahrul January 5, 2013
  5. titan
    Twitter:
    January 5, 2013
  6. cik tom January 5, 2013
  7. Ladfe Amir January 5, 2013
  8. ohcikgu
    Twitter:
    January 6, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      January 7, 2013
  9. Joe January 7, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      January 7, 2013
  10. fiezaradzi January 7, 2013
  11. afif January 7, 2013
  12. WRizuan
    Twitter:
    January 8, 2013
  13. hairulafiz
    Twitter:
    January 8, 2013
  14. sharafie January 9, 2013
  15. hafizmd
    Twitter:
    January 15, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge