Lemah Syahwat Sila Bakar Lemak Anda

Dari sumber sinar harian Pakar Sakit Tuan, Dr Mohd Ismail Mohd Tambi menjelaskan   punca utama masalah lemah syahwat adalah adalah kesan penyakit lain umpamanya kencing manis, darah tinggi, sakit belakang, sakit pundi prostat dan kandungan kolesterol meningkat. Apabila menghidap penyakit ini maka kesan sampingannya menyebabkan darah tak lancar hingga menyebabkan gangguan ereksi. Dan aku paling percaya kandungan kolesterol adalah punca yang paling utama.

Penyakit syahwat yang dikategorikan dengan masalah batin atau lebih mudah dikatakan ketidak mampuan lelaki mengadakan hubungan seks bersama pasangannya, Ya Allah minta lah dijauhkan dengan penyakit serbegini..

teknik bakar lemak pantas

Tetapi masalah utama rakyat Malaysia ini adalah keseleraan makan dan kepenatan untuk melakukan aktiviti – aktiviti yang mengunakan kudrat . Dari itu terhasilah lelaki – lelaki chubby yang menjadi kegilaan ramai gadis – gadis yang  bertudung manis…

Tetapi  jika anda mementingkan sifat ego lelaki daripada rupa bentuk yang chubby maka  jawapanya adalah anda harus memikirkan apakah teknik bakar lemak pantas yang mampu menyingkirkan  spare tyre yang telah terhasil bagi mengagumkan bakal – bakal isteri atau isteri anda sendiri.

Menurut kajian  Terdapat 2 faktor utama yang perlu anda laksanakan supaya pembakaran lemak dalam diri anda dapat dimulakan Faktor ini adalah senaman kardio dan senaman bebanan.

Senaman kardio adalah senaman yang melibatkan peningkatan denyut nadi melibatkan kepantasan pergerakkan seperti berlari, bermain badminton, berfutsal dan berenang atau jogging.

Manakala senaman bebanan pula adalah aktiviti mengangkat beban dan juga melibatkan peningkatan denyut nadi namun ia tidak berterusan.

kajian telah membuktikan aktiviti senaman kardio diselang seli dengan aktiviti senaman bebanan dapat meningkatkan peratusan pembakaran lemak sehingga 2 kali ganda berbanding anda membuat latihan salah satu sahaja daripadanya.

Bagaimana suka tak jika anda tidak mempunyai masalah syahwat , penyakit yang berpaksi obesiti dan yang paling best mempunyai berat badan yang ideal setakat seluar jean levis zaman bujang pun boleh lagi disarung conform jimat duit kan tak payah beli baru .

Teruskan pembacaan anda untuk   tips Teknik Bakar Lemak Pantas.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

13 Comments

 1. papa mifz October 8, 2013
 2. wazy
  Twitter:
  October 8, 2013
 3. Hazmin Hamudin October 8, 2013
 4. hafizmd
  Twitter:
  October 8, 2013
 5. blogger lelaki
  Twitter:
  October 8, 2013
 6. Hafizul
  Twitter:
  October 10, 2013
 7. Hafiszan Kamarudin
  Twitter:
  October 11, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge