Lokasi Kuih Raya

Tahun lepas kalau ada yang selalu dengar Radio Sinar mesti perasan Azhar Food selalu berkumandang untuk mengesa supaya korang pergi kesatu pekan yang popular dengan pasar karatnya yang harganya boleh diangap murah, dan lagi murah jika aku pergi bersama orang tua ku hehe.

Lebih kurang 1 kilometer daripada pekan Rengit menghala ke Batu Pahat dekat sinilah terpacaknya Azhar Food yang kalau pergi seminggu lagi raya mak datuk punyalah payah nak cari parking dan aku rasa memang dekat sini memang lebih murah berbanding aku beli dekat shoping complex yang berteraburan dekat bandaraya johor bahru kira aku rekomen lah korang kalau nak memborong dekat sini , cuma dari PLUS nak sampai sini agak jauhlah memang berbaloi kalau memang nak borong banyak – banyak. setakat sekilo kerepek atau sebalang kuih baik korang beli dekat tempat berhampiran korang.

lokasi kuih raya untuk niaga

pic: Azhar Food

Ha dekat sini macam  – macam jenis kerepek dan kuih untuk anda borong.  Kalau macam aku aku suka beli buah dalam tin sahaja denga kuih yang aku suka nak makan , setakat kerepek atau baulu kampung aku ada dua tiga kilang kerepek yang mereka juga hantar kesini untuk dijadikan pusat pengumpulan jadinya orang kampung aku boleh beli panas – panas dari kuali hehe.

Tapi Kalau nak dekat sedikit dengan PLUS korang keluar dari tol Simpang Rengam pergi hala ke  Simpang Rengam jalan sikit dah jumpa tempat IKS ha dekat situ pun murah – murah juga tapi kalau time cuti minggu berderet lah kereta singapura lagi gila dia orang borong maklumlah 1SG sama dengan RM2.6 mana tak penuh bonet.

Nota jari: Mahukah anda belajar menghasilkan sendiri kuih tart yang super sedap , dengan panduan step by step.. Jika anda punyi kelapangan anda patut mendapatkan panduan dan resepi Tarat di Panduan dan resepi terbaik Kuih Tart

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

8 Comments

  1. hafizrahim
    Twitter:
    July 27, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      July 27, 2013
  2. hafiz
    Twitter:
    July 27, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      July 27, 2013
  3. KongsiBlog July 27, 2013
  4. titan
    Twitter:
    July 28, 2013
  5. Hafizul
    Twitter:
    July 31, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge