Lokasi Pertama Boss Coffee Di Johor Bahru

0
1320

Alhamdulilah onlajer.com bersama Monin syrup akhirnya akan memulakan operasi pertamanya.

Tapak pertama yang telah kami cadangkan berhampiran Mcdonald ,Permas Jaya telah kami ubah kelokasi yang berhampiran Jackel, Bandar Baru Uda berhampiran dengan Angsana. Atas sebab – sebab yang tidak dapat dielakan.

Mengikut perancangan, Kami akan memulakan perniagaan seawal jam 11pagi sehingga 7malam, Bergantung keadaan semasam.

Lokasi yang kami pilih juga disebabkan adanya event dipadang besar Angsana yang menyaksikan konsert 30tahun kumpulan wings. Dan juga disini Ramainya orang yang membeli belah dikawasan butik – butik yang mengelilingi deretan kedai yang berhampiran jackel.

Antara perisa Monin syrup – Boleh survey dari sini

Monin syrup

These delicious, ALL NATURAL syrups can be used to flavor your espresso, cappuccinos, lattes, hot or iced coffee, tea, milkshakes, smoothies, granitas and countless other beverages.  You’ll love adding Raspberry Monin to your iced tea, or Hazelnut syrup to your hot cocoa. But don’t stop there! Add warm vanilla syrup to your pancake batter, or drizzle Monin Caramel or Blueberry syrup over your waffles for a super surprising family breakfast. With no fat or cholesterol, you can’t go wrong with these Monin Syrups.

Menu utama kami adalah seperti berikut –

  • Mocha
  • Latte
  • Cappuccino
  • Espresso
  • Tiramasu
  • Chocolate
  • Fruites Juicber
  • Green Tea
  • Vanilla
  • Arabicca

Untuk pembukaan kali ini , saya berharap gerai kopi jalanan kami mendapat sambutan yang memberangsangkan.

Kami berharap juga produk yang kami jual akan memberi kepuasan kepada setiap pelangan yang datang membeli daripada kami.

Mari datang pekena “BOSS COFFEE”  Anda datang kami layan seperti “Like a Bosss” 

SUKA KAMI DI FACEBOOK – BOSSCOFFEE

Baca juga – Beza Air Batu air masak dengan air mentah

Previous articlePanduan Membeli Generator Pasar Malam
Next articleTips Untuk Membeli Set Penghawa Dingin
Blog onlajer telah mula bersiar pada tahun 2012. Blog ini asalnya banyak bercerita tentang nota pembelajaran elektrik fasa satu. Dari situ ia terus berkembang menjadi blog teknikal lifestyle yang jarang - jarang anda baca. Semoga perkongsian yang di muat naik blog onlajer dapat memberi manfaat kepada pembaca sekelian. Sebarang maklumat yang ada disini adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan penulis . Dan ada juga blog post yang diterbit mengandungi maklumat yang diambil dari laman web yang akan dinyatakan pada artikel tersebut. Sebarang maklumat yang diguna pakai adalah tertakluk kepada risiko anda sebagai pembaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge