Melayu Boleh

Kebabom satu contest telah berjalan untuk anda semua turut serta. Sebuah kontest yang memerlukan anda mengolah perkataan Melayu Boleh yang sedikit pun tidak mempunyai unsur kelucahan dan tidak mempunyai segala bentuk keganasan ataupun hasutan yang boleh memporak perandakan komuniti blogger melayu di Nusantara ini.

Tujuan utama penganjur dan sekutunya mengadakan contest seo ini adalah untuk menendang segala artikel dewasa yang tidak sepatutnya dibaca oleh orang ramai dari muka satu carian google sehingga tidak dapat dikesan oleh robot carian google.

Mengikut pendapat saya contest kata kunci Melayu Boleh  seperti ini harus disertai oleh semua blogger baru dan lama  kerana dengan tajuk serbegini juga anda telah menjadikan contest serbegini sebagai satu khidmat masyarakat daripada menerima anasir budaya pemikiran yang kotor yang telah disebarkan oleh segelintir individu yang tidak bertangung jawab yang hanya memikirkan kepentingan peribadi dan keuntungan semata – mata sahaja.

Tapi ayat saya tidak bagus?
Ya takde siapa yang sempurna. Mungkin sebuah karangan post itu tidak ada isi atau pun sesuatu yang  dapat dimenefaatkan oleh orang sesetengah orang lain tapi percayalah segala entry yang kita tullis semuanya pasti dari hati . Memang kita tidak mampu memuaskan hati setiap orang yang membaca artikel ini dan mungkin juga jika kita hantar karangan kita dekat guru tata bahasa dengan selambanya karangan kita di tong sampahkan tapi itu bukan bermakna karangan yang kita hasilkan tidak mempunyai nilainya. Nilai masa untuk membuat nya pun patut diberi dengan sepenuh hati anda membuat entry ini. Come on lah guys you all masuk contest seo bukan contest review, Asalkan korang mampu menawan enjin carian google dan tidak melangar segala peraturan yang diberi its ok. Lain lah penganjur ada yang mengatakan contest SEO dengan review yang terbaik!

 Jadinya jika anda ada pernah terjumpa dimana  – mana forum yang mengatakan seseorang penganjur itu harus menyemak segala entry sebelum memberi kemengan ahh langsung tidak releven Nak buat contest seo ke nak buat contest review?  Dan aku rasa penganjur yang menganjurkan contest seo pun tidak suka mengadakn syarat yang cukup ketat disamping proses untuk pemilihan pemenang sahaja sudah boleh mengambil masa yang lama. For sure kalau bergitu khendak nya sesipa pun boleh buat perjanjian Melayu Boleh  50-50 terhadap pencarian entry
Artikel onlajer tidak seperti ingin turut serta mengikuti SEO ini?
Yeah aku tak pernah kata nak ikut atau tidak tapi mungkin disebabkan aku sendiri pernah terbaca yang pihak penganjur tidak semestinya memandang seo sahaja harus dcampur dengan kualiti artikel , nampaknya aku terpaksa akur dengan situasi bergini, zaman aku hanya mampu belajar ditempat yang bersubsidi tiada kelas – kelas tambahan hanya kelas pondok sahaja yang ada dan percuma. Untuk melanjutkan pelajaran harus bergolok bergadai tiada PTPN info tentang mara pun agak susah hendak diketahui. Jadi nya bidang Vokasional sahajalah yang mampu dikuasai. Namun bergitu disebabkan moto Melayu Boleh sudah banyak juga hasil kerja aku yang tersimpan dekat bilik kawalan industri seluruh negara.
Nak buat artikel apa ya untuk Melayu Boleh ini?
Dah tolak dengan bab tidak senonoh anda boleh sahaja menceritakan cerita – cerita seperti
-Ketelusan
Apa sahaja yang terfikir dalam kotak pemikiran kamu boleh sahaja dimasukan untuk cerita Melayu Boleh ini dan sebagai bonus cerita ini anda boleh panjangkan dari masa kesemasa. Walaupun setelah post pertama anda telah dihasilakan. Mungkin post kedua , ketiga atau seterusnya lebih umphh dengan memaparkan kejayaan atau pun usaha yang anda ingin lakukan.
Nah aku tampal Ninja  yang mengambarkan kehebatan  Melayu Boleh melakukan apa sahaja. Dengan artikel ini juga aku berharap kamu, kamu semua dapat ikut serta contest ini. Janga tulis anda tidak reti seo , Tak berapa pandai tulis artikel yang boleh memuaskan hati semua orang. Yang penting anda mesti buat, tak buat macam mana anda nak tahu yang sememangnya anda juga boleh menghasilkan entry yang dapat menguasai enjin carain google.
Contest SEO Melayu Boleh 2013 dianjurkan oleh Beritakaki Online dan juga ditaja oleh EcaJomStadiAkma OmarAkuPenghiburCikLailiAsyrofStudioBoni Kacak,MenulisMenconteng, Fuh [dot] My, Media Siber, Gempak [dot] org, GilerKentang,NurMujahidah, & Pelik [dot] My, BlogFyna, Pondok Kecil

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

Leave a Reply

CommentLuv badge