Melayu Boleh Meniaga

Alhamdulilah sebelum menjelangnya Ramadhan suatu projek untuk membersihkan laman sesawang yang tidak sepatutnya telah bermula dan anda semua telah dijemput untuk mengikuti contest Melayu Boleh ini Anda boleh mengarang apa sahaja yang terlintas dari minda anda tetapi tajuk hanya dibenarkan dengan dua perkataan iaitu Melayu Boleh.

Anda semua mungkin sudah maklum dengan kuasa ekonomi yang telah dikuasai oleh masyarakat tionghwa dan anda juga pasti ingin memulakan perniagaan anda secepat yang mungkin. Tetapi masalah utama orang kita ialah kekurangan modal dan ada segelintir yang suka mengikuti program MLM yang perlu juga modal yang agak tinggi bagi memaksimumkan pendapatan anda .
Untung la
Kini Jom Niaga telah memberi peluang kepada anda supaya mengikuti program affiliate yang sangat mudah hanya berbekalkan linie internet dan komputer peribadi anda , semua boleh melakukannya dengan haya berfacebook dan juga berblog. Sambil anda bersosial anda bolehlah mempromosikan apa juga produk yang telah ditawarkan
Anda boleh menjadi ahli dengan bayaran RMo ya RM o samadengan percuma dengan mengklik pautan JomNiaga ini atau banner Jom Niaga. Syarat mudahnya hanyalah memuat naik Kad Pengenalan anda bagi tujuan proses pengesahan anda warga Malaysia.
Jadi Marilah kita semua menyertai Jom Niaga banyak produk yang anda boleh promosikan kepada kenalan sosial anda.

Jom sertai InSha Allah anda tidak akan Rugi!
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

Leave a Reply

CommentLuv badge