Mengayat Cik Tom

Cik Tom aka tomato gurl buat Giveaway kali kedua.  Blogger female tengah mencanak naik ini tidak berapa banyak sangat aku ketahui tentang dia. Namun begitu aku salute cik tom kerana tidak sombong dan sedikit sebanyak memberi galakan untuk aku menyertai contest yang tidak mengenakan syarat – syarat page rank . Walau pun ayat-ayat aku yang tungang langang.

Pertemuan kali pertama aku dengan Cik Tom belum lagi dijanji hehe, Jujurnya aku tidak ingat bila aku mengenali blog cik tom dan dimana ya aku mengenali dia mungkin Denaihati yang pasti bukan McD, Agak nya side efect aku suka perkena asam pedas kepala ikan dan minuman ku telah menjadi swiming pool untuk semut – semut bermandi – manda sehingga berlaku kejadian menyembur kecawan. Tapi nyatanya semakan email komen aku menunjukan tarikh first time tomato gurl memberi komentar di onlajer pada tanggal 27 april 2012 (baru lagi tuh) .

Catatan terbaik onlajer? kalau nak ikut semua – semua nya terbaik (kenyataan masuk bakul) hehe.  Tapi apa kah daya gadis tomato hanya membenarkan memilih satu sahaja. setelah aku mengaji berulang – ulang kali dan menyemak berhari – hari aku pilih lah catan:- 
Kenapa ya? memandang kan tidak ramai blogger melayu jawa menerbitkan artikel – artikel berkaitan dengan industri kejuruteraan elektrik , dengan hati yang terbuka aku kongsikan salah satu mengenainya pada semua sidang pembaca semoga dengan perkonsian ini dapat lah kiranya bakal – bakal kontraktor elektrik atau sesiapa sahaja yang berminat menefaatkanya. dan yang paling penting tak lah engkau orang ditipu oleh tauke kontarktor.

Dengan terbit artikel ini juga dengan secara tidak langsung aku ingin ikut serta Giveaway : Cik Tom

Yang ditaja oleh :JebengOtaiPapa MifzAmnaKak MahhDania Eryati,OnlajerNazriHatiputeraEielaRina AvailAkhiyy,HafizulPuanbee dan KeretaHitam.”.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

52 Comments

  1. onlajer July 25, 2012
    • CIK TOM July 30, 2012
  2. cikgu Naman July 25, 2012
  3. chii July 25, 2012
  4. Encik Anif July 25, 2012
  5. pipoq July 25, 2012
  6. Kesuma Angsana July 25, 2012
  7. Ujie July 25, 2012
  8. budak felda July 25, 2012
  9. hafizmd July 25, 2012
  10. Blog Asyraf July 25, 2012
  11. Lizz July 25, 2012
  12. titan July 25, 2012
  13. Kulanzsalleh July 25, 2012
  14. JebengOtai™ July 26, 2012
  15. suri July 26, 2012
    • onlajer July 27, 2012
  16. suri July 26, 2012
  17. Boni Kacak July 26, 2012
  18. tehr July 26, 2012
    • onlajer July 27, 2012
  19. fuzore July 26, 2012
    • onlajer July 27, 2012
  20. mie July 27, 2012
  21. Nur Misnan July 27, 2012
  22. Fakhruddin July 27, 2012
  23. Norashiqin Kamaruzaman July 30, 2012
    • onn Lajer August 4, 2012
  24. Dikbi Kamaruddin August 3, 2012
    • onn Lajer August 4, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge