Menjejaki Jurus Tak Terkalah

Oleh kerana ramai yang telah join contest review tak terkalah ini , aku cuba juga lah walaupun peluang untuk mensayurkan artikel orang lain agak nipis, aku gagahkan jugalah untuk kutuk sikit – sikit orang yang pernah memberi aku dana yang senilai BR1M hahaha.

Nasib baik lah aku baca betul – betul syarat contest ini yang menyuruh kita membuat satu Review tak terkalah pada Blog Ahmadfaizal.com bukan blog yang lain – lain jika tidak sia – sia sahaja aku menaip dekat Blog ini.

Apa sebenarnya yang istemewanya ya, dekat blog Ahmadfaizal ni, Nak kata senang nak di selongkar memang terus terang aku cakap memang susah. Langsung tak nak bagi peluang untuk menjejaki jurus – jurus tak terkalah buat duit dengan affiliate kena pandai – pandai selongkar satu persatu artikel yang pernah dikeluarkannya. Mungkin juga ada yang terselit tips – tips yang disembunyikanya.

Dengan PR1 pada muka sitemap aku percaya ramai yang berada disana dengan harapan dapat menjumpai sesuatu rahsia yang disembunyikan oleh AhmadFaizal ini, Tak terkecuali aku. Nak juga tahu apa yang membuatkan penulisan dia sunguh istemewa yang aku rasa ramai juga yang telah menghasilkan penulisan sepenuh hati dan sepenuh jiwa namun belum juga dapat menandingi jejaka kacak ini. ( Dalam Hati aku kata Ini semua Rezeki ma).

Itu hari aku nak komplen apasal susah sangat nak navigasi blog ini sitemap pun macam aku tak nampak tapi sekarang semuanya macam dah ada ruangan search pun ada . Tapi apa yang aku nak search? Lagi satu bro kenapa kau tak pasang plugin yang boleh orang tahu kalau ada balasan komen apakah ini salah satu jurus yang perlu dipelajari, Tapi kita orang masih lagi tahap aura laga kuning tak boleh buat, Kalau dah tahap aura laga merah jambu macam kau mungkin jurus seperti ini boleh di praktikan.

Dah habis takde apa lagi yang aku nak ngata dekat kau . semua yang baik aku serap yang kureng aku letak jauh – jauh. itu aje.

Untuk  Comment Contest Tanpa batasan ini aku awal – awal angkat kopiah tak mampu aku menandingi rakan – rakan yang berani memberi komentar!

Contest Review Tak Terkalah ini dianjurkan oleh Ahmad Faizal dan Earncent.com dan ditaja bersama oleh SaraSyukri Tahir,RahsiaDuitFreeIlaZainalBlackrosehunter, dan Nuristimewa

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

29 Comments

  1. afif May 31, 2013
  2. Eizil Network May 31, 2013
  3. wandisini May 31, 2013
  4. Hairul Hissam May 31, 2013
  5. titan
    Twitter:
    May 31, 2013
  6. wazy
    Twitter:
    May 31, 2013
  7. suri May 31, 2013
  8. hafizrahim
    Twitter:
    May 31, 2013
  9. Khairul Zamri
    Twitter:
    May 31, 2013
  10. jal May 31, 2013
  11. Izzuddin Fauzi
    Twitter:
    May 31, 2013
  12. kakiblog June 1, 2013
  13. TehR
    Twitter:
    June 1, 2013
  14. Ikhmal Malique June 1, 2013
  15. Irwan Alessa
    Twitter:
    June 2, 2013
  16. cik tom June 2, 2013
  17. Hafizul
    Twitter:
    June 5, 2013
  18. Mazni Azmi July 16, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk Tips,panduan produk Elektrik dan informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!