Mudahnya Mendapat CPUV

Sebenarnya dalam kepala ni macam – macam nak cerita, maklumlah ada blog. Kena gunakan semaximum yang mungkin, jika tidak rugi sahaja bayar domain , hosting dan Internet. Ops… bab internet ni aku tak boleh cakap rugi, pasal aku memang nak guna,Cari bahan, hantar email, tengok movie, bersosial dan bla,bla,bla.

Perkembangan Blog
Dalam pertengahan bulan ini nuffnang telah menghadiah kan CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns. Kali kedua selepas edisi geli – geli April. Cuma biasala kalaulah UV untuk blog ini setinggi Blog yang lagi satu mahu tak kebabom Hasilnya.

NUFFNANG CPUV - 2 -2014

Mana Dapat Idea
Untuk update Blog kebanyakan idea yang saya perolehi daripada suasana persekitaran dan didalam blog sendiri. Tetapi untuk anda yang tengah pening – pening untuk updated blog saya sarankan untuk mendapatkan Teknik Sebenar Buat Duit Dengan Blog , Nampak lari bukan updated dan buat duit. Namun bergitu mungkin dengan teknik tersebut anda akan mendapat banyak idea bagai mana untuk menghasilkan artikel yang boleh menghasilkan pendapatan.

Bab tajuk tu saja jer buat gempak, jujur memang aku tak tahu macam mana nak dapatkan CPUV , kalau dulu – dulu orang kata kena selalu buat uji kaji dengan updated  blogger profile dan survey. Lepas tu updated macam biasa .

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

14 Comments

  1. akubiomed April 16, 2014
  2. Mohd Adib April 16, 2014
  3. suri April 16, 2014
  4. Mohd Azuan
    Twitter:
    April 16, 2014
  5. myrujukan
    Twitter:
    April 16, 2014
  6. Azizi April 16, 2014
  7. ajumohit April 16, 2014
  8. puteri kasih April 23, 2014
  9. amirulfaiz
    Twitter:
    April 23, 2014
  10. zool
    Twitter:
    May 15, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge