Nak Cekik Benda Halal

Sementara menungu Metro yang terbaru bertukar tangan di warung minum kopi ,aktivi troling metro yang dah berberapa hari yang lepas diteruskan kot – kot ada info yang terlepas pandang untuk diulas bersama – sama rakan sekerja yang nampak gayanya lebih seronok waktu tea time dari waktu working time. Salah satu  benda yang ada di akhbar metro yang aku suka lihat dan belek pastinya tempat kartun juragan walau pun kekadang tidak sehaluan. Karya dia kali ini sedikit sebanyak mengibau kenangan zaman -zaman bujang. zaman dapur ku berasap dimana – mana sahaja heh.

Korang cuba tengok Bukan setakat gambar kartun tu yang kembang tekak gua pun sama kembang tekak, itu pasal la gua rasa fobia sedikit kalau masuk kedai – kedai mamak ini, maaf ya bukan driskrimasi tapi aku memang geli , geli yang telah tertanam sejak kecil lagi. tapi kalau gua dah kena paksa pergi nak cakap apa lagi tak kan gua nak duduk dalam kereta sorang – sorang diri. Pergilah juga minta air kopi yang tak ada susu sapi.

Dan dimuka – muka sebelahnya ada artikel yang menceritakan tentang perisian  kesan status halal, walawe kena beli samsung galaxy jugalah dapat gaji nanti boleh download aplikasi macam ini. gua bukannya orang – orang yang dapat melihat dengan mata hati. HP jenis subsidi mana nak ada benda – benda yang boleh mengesan status halal atau haram benda  yang kita cekik ini.

Nota jari: Sekarang tidak lagi sudah ada banyak flatform untuk menghasilkan duit contohnya seperti – Cara untuk mendapatkan kod promosi InvolveAsia

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

23 Comments

  1. Yana Aina September 18, 2012
  2. Momo September 18, 2012
  3. Denaihati September 18, 2012
    • onn Lajer September 18, 2012
    • JebengOtai™ September 20, 2012
    • onn Lajer September 21, 2012
  4. wantie September 18, 2012
    • onn Lajer September 18, 2012
  5. tehr September 18, 2012
    • onn Lajer September 18, 2012
  6. Nur Misnan September 18, 2012
    • onn Lajer September 18, 2012
  7. Kesuma Angsana September 18, 2012
    • onn Lajer September 18, 2012
  8. boni kacak September 18, 2012
    • onn Lajer September 19, 2012
  9. Manan Qayyim September 18, 2012
    • onn Lajer September 19, 2012
  10. Amirez September 19, 2012
    • onn Lajer September 19, 2012
  11. Yas y September 21, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge