Pakej pembelian HD LED TV

0
436

Pergh dua tiga hari ini macam dah start musim hujan…

Cuaca seperti tak menentu. Pagi samapai tengah hari , seperti elok je panas berdenting. Tau -tau petang dah hujan.

Laju lah kita angkat kain dijemuran, Padahal takde pun, Kebanyakan orang sekarang sidai kain pun dah bawah bumbung.

Kebanyakan rumah taman , rumah ada pasang awning ataupun bumbung.

Dari pintu depan sampai pintu gate habis ditutupnya.

Jadinya kalau ada ampai pun , ampai beroda boleh tarik masuk kan kedalam sikit supaya tidak terkena tempias hujan..

Okeh kalau waktu dulu jer ,Kalau hujan pastinya orang tua kita akan suruh tutup TV , Takut TV disambar petir.

Maklumlah TV pun bukanya murah.

Beratus dan kalau cangih sikit mahu tak 1K +++. Walaupun hangpa baca macam murah apa lah sangat ratus – ratus ni. Tapi percayalah dulu – dulu ni kalau harga ratus – ratus ni memang dah dikira mahal dan mewah.

Nilai wang kita memang tinggi.

Tak macam sekarang , Setakat ratus – ratus bawak pusing troli dekat Tesco duit beratus boleh setel.

Kecuali dalam diri ada sipat seperti kolam. Kena bakar pun tak ada apa – apa. Beli sahaj apa yang perlu tidak usah membazir.

Beli apa yang perlu ataupun survey dulu sebelum beli . Baru nanti ada perbandingan supaya tidak akan rasa menyesal dikemudian hari.

Sekarang ini pun walaupun orang kata nak cari duit mudah, Tetapi kita perlu beringat , Bukan nya langit sentiasa cerah , Boleh jadi tiba – tiba jadi mendung. Seperti apa yang saya tulis pada permulaan kata – kata saya tadi.

Kita sentiasa ada plan jangka panjang ataupun plan B.

Seperti mana apabila kita nak Beli TV LED bahru , pastinya setiap kedai jualan akan kita jelajah, Cari Harga terbaik.

Ada Hadiah ke tidak..

Ada pemasangan atau tidak….

Dan lagi best ada pakej MY TV atau NJOI free baru cara hihihi..(susah nak dapat)

Dan lagi best penghantaranya FREE

Sebagai Contoh…

2 Years Local Manufacturer Warranty

  • FHD Resolution: 1920 x 1080
  • Wide Colour Enhancer (Plus)
  • Digital Clean View
  • Smart hub
  • Content that suits your lifestyle with smart apps
  • Vibrant colours
  • ConnectShare Movie
  • High-speed transmission of high

Maklumat Lanjut :-Samsung 49″ Full HD Flat Smart TV  Series 5 (Original)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here