Panduan buat duit dengan InvolveAsia

Perhatian untuk rakan – rakan Blogger dan pengamal media sosial

Perlukan pekerjaan kedua tanpa menganggu pekerjaan pertama anda…

Saya jemput anda yang rasa mahu menjana pendapatan untuk sertai Involveasia.

Syarat -syarat –

Kena baca blog saya – onlajer.com/
Baca cara untuk mendapatkan kod promosiĀ InvolveAsia
Panduan buat duit dengan InvolveAsia

Rajin

Tidak mudah putus asa

Agak pandai temberang untuk promosikan produk yang anda pilih

Daftar Percuma –Involveasia/signup/

Yang diatas adalah ayat – ayat kacak yang saya reka untuk rakan – rakan Facebook saya…

Selepas sebulan saya menjalankan kempen ini…Saya rasa..

Lelaki Otai

saya lebih muda dari mereka ya…

Responnya rakan – rakan seumur sayatidak bergitu memberangsangkan…Mungkin ada yang memperdulikan ayat – ayat seperti ini..

Mereka lebih tertarik dengan post – post entri bosscoffee…

Antara penyebab nya ialah..,

1-Dah kaya
Rakan – rakan seusia saya memang sudah merdeka … Bebas dari segala masalah kewangan…

2-Takde masa dan leceh
Haha dari buat kerja – kerja promosi online , baik baca berita politik tanah air. Lagi best apa.. (padahal habuk…sesen pun kita tak dapat) ….
Rakan – rakan saya malas nak mencuba benda baru. Lagi – lagi benda free.. Tak kena bayar … Tak ada yuran macam MLM , takde yuran maknanya tak glamor…

3-Lupa Email
Standard orang yang dah boleh bertanding jawatan pemuda padahal umur dah 40an..
Jadi logiknya Rakan – rakan saya hanya tahu main fb dan whatsapp.. Nak lebih dari itu, kemungkinan besar mereka tak tahu.. Malah email untuk mereka membuka akaun Facebook juga keberangkaliana nya mereka sudah lupa…

Jadi bagaimana pula anada sangupkah anda untuk mencari side income dari rumah..Tepuk dada tanya hati…

Persoalan ini semuanya terletak didalam diri anda..

Walaupun ada yang berkata dari buat dua kerja baik terus berniaga…Tetapi anda cukup kental , cukup modal cukup perancangan untuk anda melalui liku – liku yang akan di lalui..

Jika semuanya ok,cukup silakan…tetapi jika baru nak bermula dari sini lah anda perlu bermula.. Cari asas,cari skil dan cari apa yang boleh anda niagakan…

Dari saya cubalah belajar dahulu mempromosi…

Dan flatform yang paling mudah InvolveAsia…

Daftar segera Involveasia..

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

9 Comments

  1. Anuar April 26, 2016
  2. titan
    Twitter:
    April 26, 2016
  3. Wan Zawawi
    Twitter:
    April 28, 2016
  4. Afif Rayyan April 28, 2016
  5. yazidane January 6, 2017
    • onlajer
      Twitter:
      January 6, 2017
  6. amelia January 8, 2017
  7. Ikhwan
    Twitter:
    April 22, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!