Panduan membeli “multi purpose ladder”

0
89

Salah satu keperluan yang patut ada dirumah adalah sebuah tangga yang kukuh dan mencapai ketinggian yang bersesuaian untuk kita membuat kerja – kerja rumah.

Tidak kiralah untuk kerja – kerja pembersihan habuk yang melekat pada kipas siling ataupun sebagai alat sokongan untuk menganti mentol yang sudah terbakar.

Tangga perlu ada bagi memudahkan kerja – kerja rumah.

Adanya tangga tidak perlulah kita bersusah payah untuk mengunakan meja dan kerusi bagi membuat kerja – kerja yang tinggi.

Untuk memilih tangga pun kita harus , memilih kualiti yang terbaik. Pilih yang agak tebal sedikit untuk rangkanya. Sebaiknya ambil yang heavy duty.

Dan jika anda ingin membeli Type “A” , jika boleh beli lah yang kedua bahagian nya boleh dinaiki. Dengan fungsi dua belah bahagian boleh di naiki anda munkin boleh meminta bantuan orang lain untuk menyokong anda membuka atau memasang frame gambar yang agak berat ataupun untuk membuka cover penghawa dingin rumah anda.

Kebiasaan tinggi minima tangga untuk kegunaan rumah dari “7 step hingga lah ke 10 step”. Bergantung juga kepada tinggi nya siling rumah anda.

MULTI PURPOSE ALUMINIUM LADDER 12 STEP
Compact size for easy handling
Loading Capacity up to 150kg
Revolutionary fast-activating safety hinge
Angular bottom legs for better anchoring on ground or walls
Rigid box section stile in heavily ribbed pattern assures superior strength

Untuk anda yang ingin membeli Tangga anda boleh sahaja layari “Kedai Tangga Atas Talian”.

Anda boleh survey dan bandingkan harga tangga ini dari kedai – kedai yang menjual nya disekitar tempat anda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here