Panduan Video bisnes Air Sedap

Fuh.. Memang confirm sekarang ini …

Musim panas, EWalaupun hujan ataupun baru selesai mandi untuk solat subuh , badan seperti cepat sahaja nak keluar peluh.

Mungkin disebabkan faktor pelepasan gas – gas dari kilang atau pun kenderaan bermotor yang semangkin bertambah.

Buktinya dulu masa generasi X dan Y lalu dekat highway. mereka boleh siap cucuk angin bas atau lori . Tetapi sekarang emergency lane pun dah ada kereta yang saja je memecut untuk potong que.

Dah rasa macam jalan bandar. Penungang masih lagi kena lalu celah – celah .

Tidak mustahilah cuaca sekarang ini semagkin panas . Banyak sangat gas karbon yang terlepas dari kesan perbuatan Manusia.

Jadinya..Waktu panas inilah waktu yang menguntungkan . Bagi sesetengah pihak yang pandai mencari peluang la. Kalau jenis menunggu je , memang la tak akan rasa kemanisannya.

Tuhan beri kepanasan didunia pun ada hikmah rezeki untuk kita rebut. Tinggal kita sedar tak sedar je. Betul tak.

Dari saya, Waktu cuti sukan sea yang najib beri saya sekeluarga , ada lah pergi bersiar – siar keluar . Pergi Aeon,pergi zoo,pergi makan dan last sekali pergi pasar buah untuk dibawa balik sebagai buah tangan. Waktu di pasar besar lah tekak dah mula kering , padahal sejam sebelum nya dah pergi makan – makan dan minum-minum.

Mungkin disebabkan bahang cuaca kita mudah haus, Dan untuk memanjakan diri cool blog lah kita jadikan sasaran.

Apa yang menakjubkan , Rupanya ramai yang oder bukannya secawan tetapi dua tiga cawan satu customer , Ambil murah secawan RM3.50 . Kalikan sepuluh dah RM35 untuk menu basic kalau menu premium dah kira lumayan lah.

Ini baru satu tempat kalau dah dua tiga. Memang masyuk..Dan saya percaya bukan sahaja francis seperti cool blog . Malah penjual air jalanan pasti meraih laba yang sangat lumayan jika Meraka pandai mencipta satu kelainan daripada yang biasa menjual dijalanan.

Ahh…tak ada kelainan pun tak pe.. Janjinya sedap, pekat dan yang penting murah.

Dan yang penting takdelah ,sampai harga starbuck untuk hidangan biasa -biasa je.

Panduan Video bisnes Air Sedap

bisnesair.com

 

Kepada anda yang mahu memulakan bisnes air, Anda cukup bertuah kerana ada panduan yang menarik melalui video step by step seperti dibawah:

MODUL 1 : 14 JENIS AIR BALANG POPULAR
MODUL 2 : CARA MEMBUAT AIR DARI
BISNES AIR PADA KUANTITI YANG KECIL
MODUL 3 : CARA MEMBUAT ANEKA DADIH SPECIAL
MODUL 4 : MEMBUAT MOUSSE IN THE CUP
MODUL 5 : CARA PENGIRAAN KOS
MODUL 6 : CARA BUAT BISNES AIR & DESERT

Pakej ini bukan sahaja mengajar anda membuat air, dadih dan dessert hotel. Malah turut mengajar anda cara memulakan bisnes putu anda. Cara memulakan bisnes air, dessert dan dadih. Elok anda tonton videonya terlebih dahulu dibawah:

bisnesair.com

Bukan itu sahaja. Anda akan belajar pelbagai jenis air, dadih dan dessert seperti dibawah:

14 JENIS AIR
1. Air Tebu (Anda diajar cara pantas mengupas kulit tebu, cara guna mesin tebu dan cara jualan air tebu)
2. Air Kelapa (Anda diajar cara mengupas kelapa dan penyediaan air kelapa)
3. Air Cendol Pandan (Anda diajar cara membuat cendol hijau, air santan tahan lama, air gula merah power dan merebus kacang merah)
4. Air Asam Tiga Rasa (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
5. Air Asam Boy (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
6. Air Asam Girl (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
7. Air Jambu Asam (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
8. Air Katira (Anda diajar cara untuk membuat air katira kos rendah dan air katira kos tinggi)
9. Air Abc Rock (Anda diajar cara pembuatan air ABC Rock)
10. Air Teh Bunga (Anda diajar cara pembuatan air Teh Bunga)
11. Air Mata Kucing (Anda diajar cara pembuatan air Mata Kucing)
12. Air Tembikai Laichi (Anda diajar pembuatan air Tembikai Laichi)
13. Air Carrot Susu (Anda diajar cara pembuatan air karet susu)
14. Air Tembikai Susu (Anda diajar cara pembuatan air tembikai susu)

5 JENIS DADIH NEW EDITION
1. Dadih Tebu
2. Dadih Kelapa / Jely Kelapa
3. Dadih Dari Lebihan Bisnes Air
4. Dadih Dari Minuman 3 in 1
5. Dadih Original Menggunakan Perisa & Pewarna

7 JENIS MOUSSE SPECIAL EDITION
1. Chocolate Mouse In The Cup
2. Tiramisu In The Cup
3 Cheese Mousse Layer Chocolate Cheese Mousse
4. Vanilla Mousse in The Cup
5. Banana Cheese Mouse In The Cup
6. Strawberry Mousse In The Cup
7. Manggo Mousse In The Cup
8. Teknik menghias icing di atas mousse in the cup

Jom tonton video preview untuk panduan yang sangat menarik seperti di link di bawah:

bisnesair.com

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

3 Comments

  1. JMR
    Twitter:
    September 6, 2017
  2. permohonanipg September 7, 2017
  3. farid September 20, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge