Password

Minggu yang agak huru hara untuk akaun yang berasaskan internet untuk aku, ntah mana silapnya dari gmail hingga ke facebook samaran aku tak dapat dibuka dengan kehilangan password yang aku rasa hari – hari aku gunakan. serius minggu ini aku ingat tak kurang tiga kali aku tukar password baru hampeh.

fb

Nasib baiklah akaun google untuk blogspot aku tidak hilang dari memori otak aku jika hilang rasanya boleh rasa nak mengamuk. ya lah serupa macam kalau pagi – pagi sedar – sedar azan dah dilaungkan pasti kita tergopoh gapah untuk bersiap ke mesjid tapi mana la.. aku letak kunci motor nih tak kerasa macam nak marah suri hehe. Tapi biasanya kalau asbab hendak berjemaah ini In Sha Allah sekejap jer dah jumpa tambah extra kena bebel kalau taruk kunci kena istiqomah kena gantung tempatnya hehe.

Untuk akaun facebook aku pula nasib ler akaun yang ini berkait dengan google akaun oleh itu dapat juga membukanya dengan kod yang diberi melalui email. jika tidak mahu saje aku buat onnlajer2 kena create yang baru dan jumput-jumput kawan – kawan accept aku sebagai kawah heh. facebook untuk blog hehe.

Untuk selanjutnya baru sahaja menerima amaran daripada pihak 4 shared yang mengatakan aku telah membuat onar dengan mengupload lagu sepanjang zaman unggu dalam (deep purple) dan sebagai tanda kasihnya mereka memberi aku surat cinta yang memaksa aku membuang dari akaun 4shared dengan kadar segera. ya aku akur bukan apa lagu – lagu itu hanyalah sekadar penambah perisa aku untuk penyedap artikel sampingan 10 blogger terbaik aku bukan ada apa-apa takde juga aku suruh orang mendownload err betul tak hehe.

4 share warning

Dengan mendapat surat cinta ini menjadikan aku lebih berhati hati untuk berkongsi sesuatu. Nak – nak dengan undang-undan dunia yang lebih mementingkan “must pay to get something” nothing is free event you want to pee pay me 50 cent or pee like a animal. Tak kisah lah tu ya ler air paip,sabun,toilet paper itu kan nak kena bayar ye tak. Kesimpulanya kalau pergi mesjid murah – murah kan hati lah untuk memasukan duit dekat tabung – tabung yang telah disediakan dapat juga anda membuat jariah. Sedikit sebanyak dapatlah juga anda melabur untuk akhirat tak bergitu. aku pernah terbaca cara yang ini adalah salah satu bagaimana hendak menjemput rezeki tak gitu Brother?.

Entry lain:

Tukar Ganti BroadBand Anda Untuk PortaWifi Terbaru Hari Ini
KIPAS & PENGHAWA DINGIN TERLAJAK LARIS
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
Peluang Untuk Bekerja Part Time Dari Rumah! Terima bayaran upah lumayan dan bekerja dengan syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja part time dari rumah. Info Lanjut -KLIK SINI

29 Comments

  1. zool
    Twitter:
    March 8, 2013
  2. hatiputera
    Twitter:
    March 8, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      March 8, 2013
  3. sensasi2020
    Twitter:
    March 8, 2013
  4. Ladfe Amir March 8, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      March 8, 2013
  5. titan
    Twitter:
    March 8, 2013
  6. suri March 9, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      March 9, 2013
  7. puteri kasih March 9, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      March 9, 2013
  8. Blog Rajawali March 9, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      March 9, 2013
  9. TehR
    Twitter:
    March 9, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      March 9, 2013
  10. Izzat Eshak March 10, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      March 11, 2013
  11. hafiz
    Twitter:
    March 10, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      March 11, 2013
  12. Amirez March 10, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      March 11, 2013
  13. Myra Jay March 10, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!