Pemasangan Frame Pintu

Kebiasaanya aku tak ambil port tentang cara nak pasang frame pintu,pangil je kontraktor habis cerita kalau frame itu nak oder cuma bagi ukuran dan cakap dengan salesman tu nak buka kanan atau kiri settel tak payah nak kaji2 lag.Tapi pasal dapat site manager yang banyak cengkadak semua benda pun nak tahu aku bagi no tel salesmen engkau call sendiri.Last-last salesman tu cakap dengan aku banyak susah la ini orang satu frame pun mahu sampai 2 minggu baru conform order,bukan lu mau pasang ma.Tapi last-last aku juga yang dapat rahmat infonya jadi dengan senang hatinya aku share untuk korang Door frame Catalog

Odering Procedures & Material Colour

Installation Pocedures

Nota:
Langkah pemasangan frame ini berguna untuk anda jika frame pintu jenis kayu anda diserang dengan anai-anai anda boleh menjimatkan kos pemasangan di rumah anda.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

One Response

  1. Azeri August 14, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge