Pengalaman menonton London Musical Circus

Yeah akhirnya saya diberi peluang untuk menonton untuk pertama kalinya London musical circus .

Musical circus yang pertama di Malaysia yang berada di Capital city .

Acara ini juga dibawa atas ulang tahun ke 250 circus di seluruh dunia.

Untuk program pembukaan circus kali ini saya mengambil peluang untuk membawa seisi keluarga menonton bersama.

Pengalaman saya menonton sarkis….

Macam biasalah saya akan kata , dulu masa budak- budak , kalau nak tengok sarkis . kena tonton TV. Masa dah tak ingat,tapi yang tepatnya adalah musim perayaan. Hari Raya Puasa atau Raya Cina Mahupun depavali.

Waktu siaran sarkis ,macam biasa akan tunjuk ,badut,main buai terbang – terbang,binatang yang dilatih Gajah ke , singa , kuda belang , paling takde mesti ada MONKEY D LUFFY hihihi dan magic.

Sampai satu tahap , kita akan rasa TV ini kalau Raya takde cerita lain ke, asyik sarkis jer… Hahaha .

Tapi itu dulu lah, sekarang Sarkis lebih menghiburkan. Dengan elemen jalan cerita bergabung dengan Muzik. Penonton akan lebih teruja menontonnya. Lebih – lebih lagi dengan aksi live. Tak percaya cuba tonton filem madagascar 3.

Dan peluang itu hadir dengan London musical circus . Yang menapakkan kumpulannya di sebuah lagi shopping mall berkonsep theme park berada dijalan tampoi.

Maklumat perasmiannya…

  • The MCM London Musical Circus is a Musical Circus that combines adrenaline-fueles stunt actions, tradisional circus skills, great music and dance into dramatic stories.
  • A new indoor live theatre and entertainment facility at Capital City.
  • MCM LOndon Musical Circus brings “The Greatest Showman” – the blockbuster Hollywood movie live to Malaysia.
Antara VVIP

Capital City, an upcoming entertainment center situated in Tampoi, Johor Bahru, is pleased to announce that in conjuction with the 250th anniversary of circus shows in the world, the birth of the first musical circus in Malaysia by MCM London Musical Circus (under subsidiary of MCM Studio). The show will debut “The Greatest Showman”, at the Circus Hall – the new indoor live theatre and entertainment facility at Capital City.

The premiere show was graced by Datuk Bandar Johor Bahru – Tuan Haji Amran Bin A.Rahman, Pegawai Kewangan Negeri _ YB Dato’ Haji Abd Rahim Bin Haji Nin, Pegawai Daerah Johor Bahru – Tuan Haji MOhammed Ridha B Dato’ Haji Abd Kadir and many other influential goverment officials, business partners, media, media representatives and other invited guests.

Unlike convertional circus shows, MCM London Musical Circus is the first indoor musical circus in Malaysia that combines adrenaline fueled action, the finest tradisional circus skills and great music into a dramatic story of ambition, greed and surprising outcome.

With over 50 years’ experience of creating great shows in Europe and South East Asia, the Producers (collectively MCM Studio Entertainment Group Sdn Bhd and Big Kid Entertainment Group) bring to Johor Bahru a much loved from of live tradisional entertainment brought bang up to date in a jaw dropping spectacle created especially for the circus. The enternational cast includes the best circus artists from UK, Russia, Chile, Venezuela, Mexico, Bulgaria and the USA.

Guaranteed to have audience on the edge of their seats, the nerve tingling aerial acts and sensational ‘Double Wheel of Death’ are examples of the visual extravaganza. Mr Stuby, the Circus Clown, provides the fun and laughter and the glittering music and dance routines will have the audience rocking in their seats!.

The musical circus show will be on performance every day at Capital City with different timing throughout the week. Tickets can be ordered online at www.mcmstudio.asia . Alternatively, tickets are also available at our purchasing counter of Capital City with the hotline 016-4071880 .

Mr Krill Kirilov, Managing Director of Big Kid Entertainment said on behalf of the show producers, ‘The Greatest Showman’ will provide a fantastic new entertainment experience for all ages and we look forward to welcoming everyone to the brand new musical circus at Capital City’.

Mr Siow Chien Fu, Executive Director and CEO of Capital; World Limited Group, who develops and owns Capital City, said, “Going to a circus has been many child’s fantasy, including myself when i was a kid. We have priced our tickets affordably so that more kids can be fun and experience a world class musical circus show. The fisrt indoor musical circus in Malaysia will enhance the appeal of Capital City as an astonishing and full filled entertainment destnation for families and friends to spend quality time”.

Anatara Ahli kumpulan London Musical Circus

About MCM Studio

MCM Studio is the largest indoor theme park in Soth East Asia situated in Capital City, Johor Bahru,Malaysia. MCM Studio stands for Movies, Cartoon, and music in which we went visitors stepping into our theme park to have a memorable theme park experience that is fun, entertaining, educational and with a touch of magic.

Cartoon Planet will be opened on 27th September 2018. Movie Planet and Music Planet will be opened subsequently on 4th quarter of 2018 and 1st quarter 2018.

Untuk anda yang ingin mengetahui lebih lanjut dan menempah tiket. Baca maklumat yang tertera dibawah ini.

visit www.mcmstudio.com or MCM Studio Facebook Page.

MCM London Musical Circus
Level 8, Capital City, Tampoi, Johor Bahru

Website: www.mcmstudio.asia
Online ticket: www.greatestshowman.net
Offline ticket: Wal in @Capital City
Hotline: 016-4071880

Inquiries:
info@mcmstudio.asia

Facebook:
https://www.facebook.com/mcmstudio.my/
https://www.facebook.com/London-Musical-Circus-173839383348181/

Instagram:
https://www.instagram.com/mcmstudio_official
https://www.instagram.com/londonmusicalcircus

Tel: +607-238 6622 / 232 1718
Fax: +607-236 3322

okeh untuk siri Sarkis ini memang ohsem, saya suka. Jalan cerita nya mudah difahami .
Kesan musik yang mantap dan aksi ahli sarkis yang menghiburkan.

Memang seronok dan terhibur dengan aksi live yang dipamerkan oleh setiap ahli kumpulan Sarkis ini.

p/s . Surau berada diaras bawah. Masuk je pintu utama dan terus sampai belakang dan akan nampak sign board Surau dan bilik air lelaki dan wanita disebelah Kiri..

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

7 Comments

  1. serikanditanahjauhar August 30, 2018
  2. kisahsidairy August 30, 2018
  3. Sis Lin August 31, 2018
  4. Wan Zawawi
    Twitter:
    September 4, 2018
  5. sunah sakura September 5, 2018
  6. Hazmin Hamudin September 5, 2018
  7. mia liana October 2, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge