Philips Steam Generator Iron – pilihan terbaik untuk seterika anda

Bulan ini kawan dan rakan – rakan kena out station… Kemaman kawan datang! tapak projek biasalah area teluk kalong.

Biasanya kalau duduk hotel kawan dan rakan kawan tak delah kisah sangat nak pikir – pikir pasal ada iron ke takde. Conform hotel mesti ada tinggal nak minta je.

Tapi kalau duduk home stay atau rumah sewa kawan kena lah hello – hello, ada ke tak de. Kalau takde bawa lah dari rumah.

Iron spare biasanya memang ada … Kalau balik kampung time perayaan mesti ramai yang nak pakai. Jadi kalau dah bawa sendiri senang sikit tak payah nak tunggu turn tinggal plug in dan gosok.

Dalam perjalanan kami dari Johor bahru ke kemaman ni biasanya mengambil masa 5 hingga 6 jam bergantung keadaan jalan raya .

Dalam perjalanan inilah rakan saya menyarankan saya membeli sebuah ironset berjenama Philips, Model Steam Generator .

Dengan Philips Steam Generator Iron tugas – tugas mengosok akan bertambah mudah dan lancar.

Pasti  anda semua tidak mahu membuat kerja mengosok pakaian bukan.  Sudah lah memakan masa yang agak lama kena adjust – adjust suhu pulak tu.

Leceh bukan, kalau boleh nak elak pasti anda akan elak. Tetapi dengan seterika ini rakan saya kata tugasan mengosok semakin lancar , orang rumah pun tak merungut kerana sekali tolak sahaja dah licin.

seterika philips terbaik

Ciri – ciri Philips Steam Generator Iron ialah:-

  • Kuasa steam yang kuat sehingga steam boleh menembusi kain yang tebal
  • Tiada tombol laras suhu… Bermakna ia sendiri akan melaras suhu mengikut jenis kain
  • Tidak akan mendatangkan mudarat apabila diletak pada “ironboard”
  • Jimat elektrik
  • Jaminan sehingga 2 tahun

Malah anda juga boleh mengisi air pada bila -bila masa tidak kira pada waktu anda mengunkanya atau tidak. Bermakna anda boleh terus mengisi air semasa anda sedang mengunakanya.

Set Philips Steam generator ini  Iron biasanya dijual sekitar RM1300 hingga RM1700 bergantung kepada model dan diskauan . Dan biasanya ia didatangkan dengan free giff “Iron Board”

Untuk maklumat lebih lanjut tentang Philips Steam Generator Iron ini .. andabolehlah survey pada halaman jualan philips – Steam Iron

Antara model – model Iron Keluaran Philips yang paling laris…..

NO MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 Steam Generator Iron GC9622 RM1299.00 SURVEY SEKARANG
2 Steam Generator Iron GC7620 RM749.00 SURVEY SEKARANG
3 FeatherLight Steam Iron GC1418 RM62.00 SURVEY SEKARANG
4 Steam Iron GC1436 RM97.00 SURVEY SEKARANG
5 Steam Iron GC-1028 RM 175.00 SURVEY SEKARANG


Anda dinasihatkan untuk menyemak halaman jualan philips atau pengedar yang berdekatan anda. Senarai harga adalah sebagai rujukan dan munkin akan berubah – ubah mengikut promosi yang ditawarkan…

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

10 Comments

  1. Bahrain
    Twitter:
    October 22, 2016
  2. anuar October 23, 2016
  3. Khairul Zamri
    Twitter:
    October 26, 2016
  4. sabree hussin October 30, 2016
  5. Blogger Lelaki
    Twitter:
    November 7, 2016
  6. riangria November 16, 2016
  7. cik tom November 16, 2016
  8. irsah November 30, 2016
  9. raihanah January 9, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!