Philips Steam Generator Iron – pilihan terbaik untuk seterika anda

0
1295

Bulan ini kawan dan rakan – rakan kena out station… Kemaman kawan datang! tapak projek biasalah area teluk kalong.

Biasanya kalau duduk hotel kawan dan rakan kawan tak delah kisah sangat nak pikir – pikir pasal ada iron ke takde. Conform hotel mesti ada tinggal nak minta je.

Tapi kalau duduk home stay atau rumah sewa kawan kena lah hello – hello, ada ke tak de. Kalau takde bawa lah dari rumah.

Iron spare biasanya memang ada … Kalau balik kampung time perayaan mesti ramai yang nak pakai. Jadi kalau dah bawa sendiri senang sikit tak payah nak tunggu turn tinggal plug in dan gosok.

Dalam perjalanan kami dari Johor bahru ke kemaman ni biasanya mengambil masa 5 hingga 6 jam bergantung keadaan jalan raya .

Dalam perjalanan inilah rakan saya menyarankan saya membeli sebuah ironset berjenama Philips, Model Steam Generator .

Dengan Philips Steam Generator Iron tugas – tugas mengosok akan bertambah mudah dan lancar.

Pasti  anda semua tidak mahu membuat kerja mengosok pakaian bukan.  Sudah lah memakan masa yang agak lama kena adjust – adjust suhu pulak tu.

Leceh bukan, kalau boleh nak elak pasti anda akan elak. Tetapi dengan seterika ini rakan saya kata tugasan mengosok semakin lancar , orang rumah pun tak merungut kerana sekali tolak sahaja dah licin.

seterika philips terbaik

Ciri – ciri Philips Steam Generator Iron ialah:-

  • Kuasa steam yang kuat sehingga steam boleh menembusi kain yang tebal
  • Tiada tombol laras suhu… Bermakna ia sendiri akan melaras suhu mengikut jenis kain
  • Tidak akan mendatangkan mudarat apabila diletak pada “ironboard”
  • Jimat elektrik
  • Jaminan sehingga 2 tahun

Malah anda juga boleh mengisi air pada bila -bila masa tidak kira pada waktu anda mengunkanya atau tidak. Bermakna anda boleh terus mengisi air semasa anda sedang mengunakanya.

Set Philips Steam generator ini  Iron biasanya dijual sekitar RM1300 hingga RM1700 bergantung kepada model dan diskauan . Dan biasanya ia didatangkan dengan free giff “Iron Board”

Untuk maklumat lebih lanjut tentang Philips Steam Generator Iron ini .. andabolehlah survey pada halaman jualan philips – Steam Iron

Antara model – model Iron Keluaran Philips yang paling laris…..

NOMODELHARGATAWARAN ISTIMEWA
1Steam Generator Iron GC9622RM1299.00SURVEY SEKARANG
2Steam Generator Iron GC7620RM749.00SURVEY SEKARANG
3FeatherLight Steam Iron GC1418RM62.00SURVEY SEKARANG
4Steam Iron GC1436RM97.00SURVEY SEKARANG
5Steam Iron GC-1028RM 175.00SURVEY SEKARANG

Anda dinasihatkan untuk menyemak halaman jualan philips atau pengedar yang berdekatan anda. Senarai harga adalah sebagai rujukan dan munkin akan berubah – ubah mengikut promosi yang ditawarkan…

Baca juga Panduan penjagaan alatan elektrik untuk penjagaan alatan elektrik anda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here