Portable air pump Fast and Furious

0
339

Baru saya tahu hari ini filem fast and furious 8 telah mencantas keupayaan armada kapal darth vader.

Gerakan cahaya kapal – kapal star wars masih tidak dapat menandingi tabung – tabung nos yang terpasang pada kereta – kereta buatan amerikano.

Dikhabarkan pada minggu pertama ini , Catatan jualan tiket di Singapura sahaja telah melebihi angka 4juta dollar, Belum lagi di Malaysia yang pastinya penduduk dinegara kita lebih ramai jumlahnya.

Saya ada terbaca dan mendengar , semasa pengambaran filem fate of furious ini , perhubungan diantara vin diesel dan juga the rock tidak berapa baik.

Tulisnya dalam pergambaran the rock tidak berpuas hati dengan sikap vin diesel yang suka mengampu dan kaki bodek, sehingga the rock mengambil keputusan tidak akan menyambung lagi pergamabaran siri fast & furious pada masa hadapan.

Namun bergitu apabila siri kelapan ini telah membuktikan betapa mereka boleh buat duit, Boleh pergi cek duit dekat bank bersama – sama . Automatiknya mereka sudah menjadi Best Friend.

Boleh laga – lagakan kepala botak mereka. Dan seterusnya The Rock telah menandatangani kontrak filem seterusnya.

Haha memang duit sudah menjadi pengobat untuk dua bintang ternama ini.

Tak mustahil dengan duit juga kedua – duanya kan bermusuhan lagi pada lain hari.

Seperti kita – kita , RM20 punya pasal boleh mau gaduh bertahun – tahun lamanya. hahaha

Okeh untuk korang yang belum lagi menonton siri Fate of furious ini boleh lah pergi beramai – ramai ke pawagam yang berdekatan .

Oh sebelum itu kawan nak iklan sikit.

untuk anda yang selalu juga punyai masalah tayar pancit.

Asal pam je, kempis asal tak pam je tayar lembik. Dan asal nak pam je stamina tidak kuat untuk menekan – nekan pedal pam.

Maklumlah tayar yang nak dipam pun besar.

Jadi saya disini sarankan untuk anda yang mahu membeli pam, Anda belilah Portable Air Pump Compressor.

Jom survey antara portable air comp yang dilengkapi dengan fungsi Jump Start – Kedai Portable Air comp + Jump Start

Compressor angin mini yang mengunakan kuasa 12V. Sangat sesuai untuk anda yang memang tidak kuat untuk mengepam tayar secara manual.

Pump ini biasanya boleh terus disimpan pada boot kereta, keluarkan apabila perlu.

Biasanya pump seperti ini dibekalkan dengan kabel kuasa yang berukuran hampir 3meter.

Jadi pump ini dapat menjangkau tayar hadapan dan tayar belakang.

Anda memang tidak akan tahu bila tayar kereta anda akan pancit. tetapi percayalah pasti anda akan memerlukanya suatau hari nanti.

Okeh untuk anda yang nak survey harga pump tayar potable ini boleh survey harga dari sini.

Range harga saya ingat seperti dari RM50 hingga RM600 pilih lash yang anda rasa sesuai dengan budget dan keperluan anda.

-Portable Air Compressor-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here