Projek U

Macam mana resepi botok udang gua , Boleh layan tak sebenarnya kalau korang search dekat google Resepi Botok Udang  ini memang banyak dikeluarkan Blog – blog Indonisia. Dan udang yang digunakan tak semestinya udang parit korang nak guna dari sekecil udang papai atau sebesar udang kara terpulanglah yang penting ada usaha baru ada jaya.

Sebetulnya sejurus selesai gua dan brother gua selesai berkubang dan sesampai di rumah , kita ada la mengasingkan berberapa ekor udang yang bersaiz ibu jari untuk dimasak secara berasingan..

-Raya Offer-

Dekat situ jugalah gua boleh terpikir apa kata kalau gua buat projek U tanpa berengah gua ambilah video ringkas lebih kurang 10 saat. tapi agak malang sekali gua tak de buat dialog untuk projek itu dan kerana gua kesuntukan masa dan edit mengedit video nih terus terang gua tak reti jadi lupakan lah sahaja projek itu . mungkin lain waktu ada bahan untuk gua ikut serta.

Jadi dari rakaman video itu dibiarkan baik gua upload dekat you tube pastu tampal dekat sini . Dapat lah gua satu lagi story untuk hari ini hehehe.

Enjoy Dude!


Agak – agak udang ni sedap masak apa ya?

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

27 Comments

  1. wazy
    Twitter:
    July 4, 2013
  2. azwan July 4, 2013
  3. titan
    Twitter:
    July 4, 2013
  4. maza July 4, 2013
  5. boni ultra kacak July 4, 2013
  6. encikarman
    Twitter:
    July 5, 2013
  7. MK Kimi
    Twitter:
    July 5, 2013
  8. TehR
    Twitter:
    July 5, 2013
  9. Joe July 5, 2013
  10. Hafizul
    Twitter:
    July 5, 2013
  11. kakiblog July 6, 2013
  12. suri July 6, 2013
  13. suri July 6, 2013
  14. Hairul Hissam July 6, 2013
  15. Rina July 7, 2013
  16. Khairul Zamri
    Twitter:
    July 7, 2013
  17. shahfir August 23, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge