Rahsia Perniagaan Taufufah Dan Air Soya

Assalamualaikum, Alhamdulilah syukur tak berapa lama lagi Ramadhan akan menyusul tiba. Pastinya semasa Ramadhan nanti ramai yang berkira – kira hendak berniaga dengan mengunakan modal yang terhad tetapi dengan keuntungan yang lebat.

Hari ini saya ingin memperkenalkan satu perniagaan Taufufah dan Air soya Walaupun ditempat saya lebih dikenali dengan Tahu Panas dan air tauhu dan nuntuk pengetahuan anda Menurut wikepedia Kacang soya dianggap sebagai sumber protein lengkap, contoh, protein yang mengandungi sejumlah besar kesemua asid amino penting yang diperlukan oleh tubuh manusia kerana ketidak upayaan badan manusia bagi menghasilkannya.

Dan dari petua orang – orang tionghua jika kita terkena mata ikan digalakan meminum tauhu panas sebagai satu langkah merawatnya.

Pernahkah anda menikmati hidangan Taufufah Cendol, Taufufah Krim Karamel, Taufufah Jagung Koktel, Taufufah Kek Karamel, Taufufah Jelly Strawbery, Taufufah Air Tebu dan pelbagi lagi yang setanding dengan sajian hotel 5 bintang.

Sekarang anda tidak perlu bersusah payah kerana kini Saudara En Mohd Hairul HIssam telah dapat menghasilkan panduan yang sangat lengkap yang membolehkan anda belajar menghasilkan  aneka taufufah dan air soya yang berkualiti, putih, licin dan berkilat. Anda juga turut didedah penggunaan mesin air soya, pengiraan kos dan strategi bisnes pasar malam. Starter kit juga disediakan.

Pembelajaran pakej ini menggunakan video, text dan gambar dengan suara yang jelas memastikan anda mampu menghasilkan taufufah yang enak. Dan merangkumi 6 Modul;-

 • Modul 1 – Pelajari  Buat Original Taufufah
 • Modul 2- Pelajari  Buat Aneka Taufufah
 • Modul 3 – Resepi Pembuatan Air Soya
 • Modul 4 – Pendedahan Mesin Air Soya
 • Modul 5 – Pengiraan Kos & Bep
 • Modul 6 – Strategi Bisnes Pasar Malam

Tahukah anda bisnes taufufah dan air soya merupakan bisnes paling menguntungkan. Terutamanya air soya. Bayangkan sekilo kacang soya yang berharga RM3.00 boleh menghasilkan lebih kurang 10 liter air soya. Wah keuntungan lebih 30 kali ganda dari kosnya. Memang sangat lumayan 🙂

Siapa Yang Memperlukan Produk Ini?

 • Pengemar Taufufah yang ingin menikmati taufufah sepuas-puasnya dengan hasil tangan sendiri yang jauh lebih enak mengikut citarasa tersendiri
 • Surirumah yang ingin menambahkan lagi menu hidangan keluarga dengan kepelbagaian aneka taufufah disamping boleh diberikan kepada jiran tetanggaPekerja-pekerja yang ingin menjana pendapatan sampingan dan melengkapkan diri dengan ilmu perniagaan.
 • Peniaga-peniaga yang ingin menambah lagi produk jualan dan  menambah lagi ilmu bisnes makanan dengan lebih berkesan dan menguntungkan.
 • Pelajar, bekas pelajar dan penganggur yang ingin mendalami dan  memulakan bisnes pasar malam yang menguntungkan

Jujur saya katakan produk Taufufah memang mendapat permintaan yang tinggi dikalangan orang Dewasa dan kanak – kanak sehingga kita dapat lihat ramai peniaga yang menjual minuman akan meletakan produk yang berasaskan soya kerna permintaan dan keuntungan yang tinggi dengan modal yang rendah.

Dengan itu dapatkan lah dengan segera!

Pakej Lengkap Rahsia Taufufah!

 

 

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

14 Comments

 1. PerenLee June 4, 2013
 2. Syarih June 4, 2013
 3. titan
  Twitter:
  June 4, 2013
 4. TehR
  Twitter:
  June 4, 2013
 5. Ikhmal Malique June 4, 2013
 6. cik tom June 4, 2013
 7. kakiblog June 5, 2013
 8. hafizmd
  Twitter:
  June 5, 2013
 9. Hairul Hissam June 5, 2013
 10. Hafizul
  Twitter:
  June 5, 2013
 11. auc
  Twitter:
  June 10, 2013
 12. ain February 19, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge