Rahsia Resepi Perniagaan Putu bambu Yang Berjaya

Sebenarnya hari ini aku dan rakan macam dah terkena sup cendawan pecah santan. Dengan berberapa hirup sahaja aku terus tolak tepi . Macam ada yang tak kena dengan sup ini . Pasti mak aji berkati – kati.

Tapi walaupun bergitu ini bukan bermakna aku akan memboikot kedai makan ini. Yang pasti konfem aku tak memesan benda yang sama. Sekali terkena rasa macam ingat sampai bila – bila. Tapi jika dingat balik rasanya kena juga berterus terang dengan pemilik kedai. Supaya pelangan lain tidak terkena. Tinggal beliau nak dengar atau tidak itu adalah urusanya.

Sesekali itu selera nak juga merasa makanan luar tetapi apakah daya tersilap pilih kedai.

Untuk peniaga makanan berkonsep makanan segera, apa kata tambah berberapa menu makanan tradisi kita. Buat konsep Barat berjumpa timur. lebih – lebih lagi dikawasan tempat kerja aku . Aku perlukan makanan seperti lepat, kueh koci, wajek atau putu bambu untuk mengalas perut ku di waktu petang. Bukanya burger atau makanan daripada barat.

Jika anda tidak punyai kepakaran atau  maklumat tentang resepi putu bambu ini , anda boleh sahaja mencubanya dengan panduan yang dihasilkan oleh chef Hairul Hissam.

putu bambu

Beliau ada menghasilkan ebook dan Video untuk mempelajari membuat putu bambu, Malah bukan itu sahaja modul pengiraan kos dan cara menghasilkan nya ada ditunjuk melalui pembelajaran melalui video.

Antara Modul Rahsia resepi perniagaan putu bambu ialah-

MODUL 1 : MEMBUAT PUTU HOMEMADE
MODUL 2: MEMBUAT PUTU KOMERSIL
MODUL 3 : PUTU KOMERSIAL NEW EDITION
MODUL 4 : MEMBUAT ANEKA INTI PUTU
MODUL 5 : CARA PENGIRAAN KOS PUTU
MODUL 6 : STRATEGI BISNES PUTU

Pasti pembelajaran yang dikongsi oleh chef Hairul Hissam  dapat membantu menabah nilai produk perniagaan anda.

Perniagaan Putu Bambu

-Sebuah Perniagaan Tradisional yang semangkin Dikomersialkan
-Ramai yang menjadikan suatu perniagaan sambilan untuk menjana pendapatan sampingan
-Perniagaan yang sangat menguntungkan dengan contoh perniagaan Juriah Di ayer Hitam. Dimana pada sewaktu masa dahulu –

Dulu – dulu masa aku lalu kecik sahaja kedai dia , nak singah parking pun susah pasal kedai dia berhampiran dengan trafik light. sekarang perniagaan semangkin maju dan nak park pun senang.

Dibawah ini saya tinggalkan satu link untuk anda mendapatkan maklumat tentang Perniagaan Putu dan cara Penghasilanya. Mungkin dengan maklumat ini anda akan mencubamenghsailkjan sendiri putu bambu yang lazat , malah panduan tersebut mungkin membantu anda memulakan perniagaan makanan anda sendiri.

Rahsia Perniagaan Dan Resepi Putu Bambu .

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

One Response

  1. islam di dadaku
    Twitter:
    April 8, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: