Rajin

Assalamualaikum, Alhamdulilah syukur kepada Allah SWT kita telah diberikan kesihatan dan rezeki yang melimpah ruah.
Yeah hari ini semua orang dah tahu siapa yang harus kita khadamkan untuk 5 tahun mendatang. Taniah untuk semua yang telah berjaya memenangi kerusi wakil kepada rakyat.

Harapan untuk semua rakyat supaya semua yang terpilih akan lebih rajiin lagi untuk berkhidmat setiap masa dan dimana sahaja apabila diperlukan. Untuk rakan – rakan sekelian masa berkempen dan masa bikin panas di wall – wall media social sudah habis. Sekarang adalah masa untuk anda rajin mempromosikan blog atau apa sahaja iklan yang mahu dipromosikan. Tak kira lah ada nak mengklik atau tidak iklan atau post yang diupdated di wall anda yang penting kena rajiin, barulah sikit atau banyak ia akan mendatangkan hasil.

Blogging pun kena rajin juga, kena rajin updated kena rajin blogwalking supaya orang akan rajin datang , Sesetengah tempat tu kalau korang rajin komen maka dengan senang hatinya mereka akan rajin memberikan insentif untuk yang paling rajin komen, paling takde pun ada la post entry penghargaan tak bergitu?

Dah alang – alang korang rajin berblog apa kata korang rajin – rajin ikut serta apa jua kontest yang dijalankan sekurang – kurangnya trafik dari kontest yang dijalankan ini akan rajin singah dekat entry.

Sekarang ini aku perlu rajin untuk letak link terhangat minggu ini:-

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

33 Comments

  1. Oneblogsocial May 6, 2013
  2. MK Kimi
    Twitter:
    May 6, 2013
  3. BUNDA May 6, 2013
  4. Melastik Bintang May 6, 2013
  5. Hazmin Hamudin May 6, 2013
  6. titan
    Twitter:
    May 6, 2013
  7. cik tom May 6, 2013
  8. TehR
    Twitter:
    May 6, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      May 9, 2013
  9. wazy
    Twitter:
    May 6, 2013
  10. ingathanafi May 6, 2013
  11. blackrosehunter May 7, 2013
  12. Hairul Azni
    Twitter:
    May 7, 2013
  13. Denaihati May 7, 2013
  14. akubiomed May 7, 2013
  15. auc
    Twitter:
    May 8, 2013
  16. Hafizul
    Twitter:
    May 9, 2013
  17. Khairul Zamri
    Twitter:
    May 10, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      May 11, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge