Rebat Telefon Pintar

19 Syawal maknanya lebih kurang 10hari lagi bagi mereka yang ingin berpuasa 6 dengan dakyah aku semalam aku dengar radio Artis cantik Soo Wincci pun berpuasa jadi kenapa pula kita tidak merebut peluang setahun hanya sekali ini. Wohaa ayat panas aku kebanyakan orang lebih tahan berpuasa daripada menjaga lima waktu.

Baru sebentar tadi kedengaran di radio bahawasanya kerajaan 1Malaysia akan menyambung lagi Rebat RM200 untuk Telefon Pintar pada 3 September . Yahoo bestnya kira dapat diskaun sehingga RM200 untung aku pangkah simbol dacing dapat jugalah aku merasa handphone yang boleh sentuh – sentuh dan slide – slide ni kalau nak mengharapkan orang klik iklan 8 share aku untuk buat dana hengphone baru nampaknya sampai musang berjangutlah tak gerak -gerak iklan ini lain lah kalau guna teknik Merah jambu yang sure tak terkalah sekejap je aku boleh upkan pendapatan. Bulan depan Boleh tengok Filem Merdeka YANG TERHANGAT DIPASARAN. Memang terbaiklah Rebat Telefon Pintar ini.

Dengan hati yang lajunya gua pergilah ajak member sekapal untuk terjah website yang ada berkaitan dengan Rebat telefon pintar ini, Namun bergitu dengan lajunya rakan seofis menyound aku der macam lah lu muda sangat nak mohon porah , lagipun bukannya lu tak mampu nak beli gadget cangih mangih ni cuma lu ni je yang kemut sikit nak keluar. ala der kalau kau nak murah separuh harga aku ada kawan ustaz dari seberang tiap bulan dia balik sana dengan separuh harga kau boleh memilikinya dan paling best kalau kau rasa macam tak ori kau boleh pulang balik tak kan ustaz nak kelentong. cuma nak ke kau beli kau kan suka benda free.

Telefon pintar

onlajer: Haha semua orang nak free apa hatta duit pun nak free. cuma mana ada benda free hatta nak mandi – mandi dekat kota tinggi pun kena pay for entry.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

21 Comments

  1. Irwan Alessa
    Twitter:
    August 26, 2013
  2. Cikgu Hairul
    Twitter:
    August 26, 2013
  3. incik August 26, 2013
  4. zool
    Twitter:
    August 26, 2013
  5. Hazmin Hamudin August 26, 2013
  6. Hairul Hissam August 26, 2013
  7. Bahrain August 27, 2013
  8. TehR
    Twitter:
    August 27, 2013
  9. AbgferOz August 27, 2013
  10. Muaz August 27, 2013
  11. titan
    Twitter:
    August 27, 2013
  12. Hafizul
    Twitter:
    August 28, 2013
  13. AUC
    Twitter:
    August 28, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge