RM 1.00


Berberapa hari yang lepas gua ada pergi bank Islam dekat pasir gudang. Memang terbaik lah bank ini pada pendapat gua lunch time kurang orang tak macam Public Bank sendat ! Ini sudah bagus kasi cepat sikit gua punya giliran heh.

Sementara gua menuggu dekat sofa yang empuk gua lihat diluar ramai awek – awek yang menjaja borang, gua semacam excited hendak melihat borang apakah yang dijaja oleh gadis – gadis genit ini. selesai urusan di bank gua cepat – cepat menhampiri seorang gadis yang agak cun borang apa yang adik tengah promote ni borang ajak kahwin ke. sambil gua sengih – sengih gatal. takdela encik ini bukan borang kahwin, kami disini sedang berusaha mengumpulkan seberapa banyak tanda tangan sebagai bukti masyarakat atau orang awam disini berganding bahu untuk menjayakan program permuliharaan alam sekitar yang dipelopori oleh WWF – Malaysia.

Onlajer: WWF wah orang wrestling pun jaga alam sekitar juga ya
Awek cun : Bukan wrestling lah encik WWF ini adalah sebuah badan yang menjaga dan menyelidik tentang habitat hidupan liar dan alam persekitaran disamping membimbing orang awam tentang kesedaran alam sekitar kita ini.
Err Encik berminat? bolehlah turunkan tanda tangan encik disini dan nama encik.
Onlajer: Err boleh – boleh, untuk U! takde hal punya ,
Awek cun:  Encik ingin menderma RM1 sebagai sumbangan program WWF ini?
Sambil menulis gua terfikir gua tengah takde not kecik ni tak kan gua nak bagi RM50 sambil minta baki dikembali. langkah bijak gua sambil senyum gua geleng sekali tanda takde duit kecik hendak diberi. hehee.

Jadi untuk hari ini sebagai sokongan gua terhadap alam sekitar  gua letak link ini supaya kamu,kamu dankamu dapat menyumbang sebanyak RM 1.00.
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

16 Comments

  1. Katak Comel February 2, 2013
    • onn Lajer February 4, 2013
  2. pipoq February 2, 2013
  3. Azee Hana February 2, 2013
  4. wandisini February 2, 2013
    • onn Lajer February 4, 2013
  5. Hanif Idrus February 3, 2013
  6. akubiomed February 3, 2013
    • onn Lajer February 4, 2013
  7. tehr February 3, 2013
    • onn Lajer February 4, 2013
  8. Budak Felda February 5, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge