Rock On Wednesday : Metallica

Wohaa Rock hari rabu tiba – tiba muncul lagi sempena godaan untuk memperkatakan tentang Metallica,Metallica,Metallica yang datang buat Konsert dekat stadium merdeka mendapat kelulusan oleh pihak berkuasa. Harap – harap lepas stadium ini dapat untung besar boleh lah buat sembahyang hajat untuk keselamatan umat Islam diseluruh dunia, Lagi – lagi dengan pergolakan yang berlaku di Mesir terus sahaja cerita yang berlaku diSyria kurang kedengaran. Seperti ejen – ejen Yahudi telah berjaya mengalihkan perhatian kita kepada kesengsaraan umat – umat Islam di Timur Tengah.

Daripada Palestin,Afghan,Iraq,Libya hingga ke Syria dan terbaru Mesir belum lagi yang dekat sikit dengan kita iaitu selatan Thai dan Rohingya itu yang aku perasan yang aku tak perasan mungkin lebih daripada itu. Wah rasa macam tak patut pula aku nak mewar – warkan sambutan hangat konsert ini siap ada dekat radio segmen menkesahkan kenangan lampau zaman rock kita. Malu weh nak cerita benda – benda macam ini biarlah ia menjadi kenangan rakan – rakan sekumpulan. Walaupun zaman rock aku zaman 4U2C dan KRU baru nak naik tapi aku dan kumpulan aku menongkah arus memanglah tak masyuk Rap -rap ni Kalau Air Tin Rap bolehlah buat hilangkan haus.

Tiket for Metallica

Berbalik kepada Metallica wah aku tengok dekat site yang jual tiket memang sold outlah bahagian yang mengunakan VISA memanglah 10% off tapi jujur aku katakan ia memang masih tahap mahal, Yang bayar cash pun tinggal harga yang paling mahal dengan tengah – tengah memang lah kita semua suka dengan hiburan. Dengan harga yang macam ini pun korang mampu bayar , jangan sampai tak bayar hutang PTPN dah la.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

7 Comments

  1. Mohd Shubhi
    Twitter:
    August 21, 2013
  2. Irwan Alessa
    Twitter:
    August 21, 2013
  3. mohdridzwan
    Twitter:
    August 21, 2013
  4. hafizmd
    Twitter:
    August 21, 2013
  5. Akuro San August 21, 2013
  6. suri™ August 21, 2013
  7. hafiz
    Twitter:
    August 21, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge