Rockz Atoz #2

 

Lama aku dah dengar lagu ini dari zaman sekolah menegah aku, time itu takde download – download yang ada kaset rakam -rakam dekat kedai keset berapa harga macam aku dah tak ingat. Kalau nak free rakam je terus dari radio, tapi alamak zaman dulu lagu-lagu luar atau artis rambut panjang mana buleh keluar TV , Radio pun susah nak dengar lagu macam ini, Fun fair mana ada sen der nak lompat pagar mak eh tingginya, haha.

Sebenarnya lagu ini dulu -dulu aku memangĀ  tak berapa tangkap maksudnya almaklumlah kalau beli kaset ori pun senikata lagu tadak , mungkin pasal lagu ini bukan milik asal artis ini u yang dia tak bubuh dalam. Jadi untuk hiburan ringan hari -hari minggu ini onlajer bubuh lagu dari UKJ kalau aku hayati takut juga beb, orang putih pun tahu kalau kerja dunia sahaja tanpa memikirkan esok – esok lusa tahu – tahu dah tua.

Ugly Kid Joe Cats In The Cradle Lyrics

child arrived just the other day;
Came to the world in the usually way
But there were planes to catch and bills to pay.
He learned to walk while I was away.
He was talkin’ ‘fore I knew it.
And as he grew he said,
“I’m gonna be like you, Dad.
You know I’m gonna be like you.”

[Chorus]
And the cat’s in the cradle and the silver spoon,
Little boy blue and the man on the moon.
“When you comin’ home ?”
“Son, I don’t know when.
We’ll get together then.
You know we’ll have a good time then.”

Well, my son turned ten just the other day.
He said , “Thanks for the ball, Dad. Come on, let’s play.
Could you teach me to throw ?” I said, “Not today.
I got a lot to do.” He said, “That’s okay.”
And he walked away and he smiled and he said,
“You know,
I’m gonna be like him, yeah.
You know I’m gonna be like him.”

[Chorus]

Well, he came from college just the other day,
So much like a man I just had to say,
“I’m proud of you. Could you sit for a while ?”
He shook his head and he said with a smile,
“What I’d really like, Dad, is to borrow the car keys.
See you later. Can I have them please ?”

[Chorus]

I’ve long since retired, my son’s moved away.
I called him up just the other day.
“I’d like to see you, if you don’t mind.”
He said, “I’d love to, Dad, if I could find the time.
You see my new job’s a hassle and the kids have the flu,
But it’s sure nice talkin’ to you, Dad.
It’s been sure nice talkin’ to you.”
And as I hung up the phone it occurred to me,
He’d grown up just like me.
My boy was just like me.
(Yeah, yeah, yeah)

[Chorus]

p/s: Rabu ini anak sulung aku dah masuk darjah satu

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

8 Comments

  1. ohcikgu
    Twitter:
    December 30, 2012
    • onlajerc
      Twitter:
      December 31, 2012
  2. TehR
    Twitter:
    December 30, 2012
    • onlajerc
      Twitter:
      December 31, 2012
  3. Malaysia Coin December 30, 2012
    • onlajerc
      Twitter:
      December 31, 2012
  4. boni kacak December 31, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge