Saya hensem dan genius! Komisen Ashadee April 2015

Saya hensem dan genius!

Bulan april ini ada tayangan pecah pangung,Ramai orang muda mahu menonton Fast and Furious 7.

Dari pangung kecik hingga ke pangung yang besar semua pakat beratur untuk berharap mendapat tempat duduk yang paling bagus kedudukanya.

Harga tiket tinggi atau ditambah GST itu kita tidak peduli , Yang penting dapat memuaskan diri.

Ramai juga yang kecewa apabila hanya tingga satu baris paling hadapan yang masih kosong, Itu pun tayangan larut malam.

Ramai juga yang sangup mendongak dan menunggu hingga larut malam.

Untuk saya yang dah ada umur, takpelah lain hari sahajalah. Tunggu dah lengang sikit baru boleh pergi. Bukan apa, aku bukan manusia yang suka duduk – duduk sendiri tunggu giliran , tapi nombor tak naik – naik lagi.

Sedangkan Anugerah Bintang Popular pun aku tengok Ella menyanyi dengan adik dia , tak lama lepas itu, Anugerah itu pulak yang tengok aku.

Jadi bermaknanya, waktu malam – malam buta aku memang perlu mengeluarkan idea yang terpendam dikepala supaya penyakit mengantuk dapat dihilangkan.

Dan apabila idea – idea yang terhasil melalui PANDUAN LELAKI KACAK. Hasilnya akan membuatkan kita lebih hensem dan genius!

kOMISEN ASHADEE APRIL 2015

Komisen Ashadee April 2015

Serius tak perasan pulak ada umpan yang mengena, Alhamdulilah .

Jujur mungkin apabila kita mula membaca dan mempraktikan panduan yang diberi, mungkin ia bergantung kepada Rezeki masing – masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

Rezeki kita tidak pernah tersilap alamatnya. Hanya kita yang perlu berusaha, belajar dan mencari ilmu untuk mencapai apa yang kita harapkan.

Untuk anda yang mahu mencari panduan, Sila dapatkan Teknik SEO Merah Jambu dengan kadar yang segera…

p/s: yeah ada duit lebih boleh lah kita joli tengok filem Fast and Furious tanpa memikirkan nilai GST.

Fast and Furious 7

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

12 Comments

  1. Noriza Rahman
    Twitter:
    April 7, 2015
  2. hpmurah2u April 8, 2015
  3. islam di dadaku
    Twitter:
    April 8, 2015
  4. Zul April 9, 2015
  5. blogger lelaki
    Twitter:
    April 10, 2015
  6. suri April 10, 2015
  7. suri April 10, 2015
  8. Ummi Tokei Vitamin April 10, 2015
  9. guliroket April 12, 2015
  10. JomJalan April 13, 2015
  11. Azzahairi April 14, 2015
  12. Hafizul
    Twitter:
    April 20, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge