Segmen Rockz Atoz #1

Petang-petang minggu ini gua rasa gua nak buat satu segmen rockz atos ( rock keras) macam radio sinar  buat  tu .  Segmen ini akan aku  buat pada bila-bila masa dan sesuka hati aku, bila atau diman sahaja, yang penting  video clip band tu aku tahu atau mengimbau kenagan silam. Sikit – sikit tu mungkin aku bubuh la info tentang nya.   kalau tadak info aku bubuh juga lah kisah disebalik lagu hehe.

Untuk yang pertama kali ini aku bubuh band dari timur london yang ditubuhkah pada sekitar 1975. kalau anda rasa  nak lebih info tentang band ini anda boleh terus ke wiki. Yang aku rasa boleh lah di ikut atau contoh tentang band ini vokalist dia orang merupakan seorang jurutebang. Ya Bruce Dikinson senanglah lu nak buat tour satu dunia tak payah nak upah pilot hehe.

Iron Maiden – Fear In The Dark

Ok der enjoy lah lagu live from rio, teringat aku masa aku sekolah menegah dulu zaman majalah URTV tadak internet cuma nampak gambar je ingatkan ganas sangat lagu dia rupanaya ada ballad juga hehe.

Mungkin anda suka Baca Ini

p/s: dulu minat sangat nak dengar sekarang dah tak kisah.

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

12 Comments

  1. KesumaAngsana December 17, 2012
  2. anif
    Twitter:
    December 17, 2012
    • onlajerc
      Twitter:
      December 17, 2012
  3. budak felda December 17, 2012
    • onlajerc
      Twitter:
      December 17, 2012
  4. cik tom December 18, 2012
  5. sweetkurma December 19, 2012
  6. donnyien December 19, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge