Sibukan Diri Dengan Buat Duit

Ya aku mengaku seminggu dua ini aku agak sibuk dengan urusan Buat duit, Tak kiralah daripada Kerja Hakiki yang macam semankin padat, atau kerja pemasaran daripada Kempen Piala dunia.

Sampaikan nak ReRun cerita Enemy of the State pun tak ada masa lagi, Maklumlah baru dapat satu copy super HD quality. nak jugalah tengok filem yang dah berusia lebih sepuluh tahun ini.

Enemy of the State

Terus terang jalan cerita ini pun aku dah lupa, cuma terperasan  dekat kedai makan , ASTRO ada tayangkan filem ini, jadi terdetik jugalah nak tengok  semula.

Aktiviti berblog buat masa ini , agak slow sikit lah walaupun setiap hari buka dashboard wordpress. Sengaja menyukakan hati dengan sumber trafik yang datang dari google. Rupanya macam inilah perasaannya apa bila trafik semangkin meningkat . Hasil dari  mendengar Nasihat daripada rakan blogger supaya submit blog ke webmaster dengan menyertakan site map nya sekali. “untung aku ada iklan CPUV”

Link Ashadee Yang Huru-Hara

Nak kata menyusahkan, memang betulpun tapi ada juga kebaikan  dalam huru haranya broken link daripada Ashadee ini :-

  • Bagus lah sekurang kurangnya Ashadee telah fokus kepada produk – produk yang betul – betul boleh jual, Jadi sebagai affiliater senang lah nak pilih produk yang betul –  betul laku.
  • Yang ini juga memberi peluang kepada aku supaya mengedit artikel – artikel lama dengan memasukan sekali TEKNIK SEO MERAH JAMBU.  Jadi dengan ini peluang keberangkalian  menghasilkan komisen akan semangkin tinggi , In sha Allah.
  • Macam biasalah kalau dah lepas edit , kita tampal lah dekat Facebook,twiter,Gplus dan sebagainya, Sekali lagi untung ada Trafik yang datang sewaktu CPUV berjalan.

Betulkan seronok ada blog,  Blog boleh dijadikan tempat untuk menyampaikan maklumat, Boleh dijadikan tempat untuk berkenal – kenalan dan yang paling penting Dengan blog kita boleh belajar teknik buat duit dengan blog.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

6 Comments

  1. Sabree Hussin June 18, 2014
  2. Neu June 18, 2014
  3. titan
    Twitter:
    June 18, 2014
  4. akubiomed June 19, 2014
  5. siti June 23, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge