Tahun Baru Muka Baru

Assalamualaikum sudah masuk jumaat yang kedua bagi Tahun 2013 masihi , pastinya perubahan atau pembahruan sesuatu benda akan berlaku. umpama budak – budak sekolah yang mendapat uniform persekolahan yang terbaru untuk digayakan pada rakan -rakan. Onlajer.blogspot pun tidak mahu ketinggalan dengan mengeluarkan sedikit fulus dan wa laa dah siap satu header tak payah susah – susah nak edit dekat photoshop yang terang – terang kita tak mahir dengan nya .” terima kasih koz “
I say tengok dah ada header ini macam sayang sekali kalau aku tak isi , kata orang mangkin bertambah semangat untuk jadi tukang karut yang lebih hengsem daripada abang ansem hehe.
Nak isi artikel dalam blogspot ini bukan payah cari satu benda yang kau suka lepas tu kau ulas – ulas sikit. mula – mula hasil penulisan kau mungkin teruk lebih – lebih lagi kalau kau jenis dah lama habis dari alam pembelajaran macam aku, tapi  lama – lama mesti bagus dan sedap orang nak baca. sesedap kuih karipap. Dan kalau betul – betul kosong takde apa – apa dan dah nak seminggu tak updated , senang jer kau orang pergi dekat mykhalifah dot com sana ada penulisan daripada saudara rosli_salleh daripada Hizbut Tahrir kerana artikel – artikel tersebut semamangnya digalakan untuk disebarkan seluruh dunia. Balik solat jumaat pun kekadang dekat mesjid ada disediakan untuk tatapan ambil satu jika mahu, Tapi apa-apa pun kredit untuk meraka tetap diberi. 
Cuma kekadang otai – otai cakap jangan banyak kopi-kopi nanti google tak suka, apa kita nak google suka atau kita yang suka, kita kena suka dahulu baru bagi orang suka baru jadi happy nak masuk entry yang berani mati. Fikir juga kalau kopi-kopi cerita sensasi pasti boleh meletop, lagi – lagi bab – bab politik dan hiburan pasti ramai yang suka, kalau tak percaya tanya brader ini . cumanya aku tak berani lagi , merana dan butthurt pastinya dengan lanun-lanun cyber tropper yang pastinya akan menyerang. Dari itu ambil sahajalah jalan slow and steady pasti nya ada rezeki dalam blog ini..

Kasi tarok lagu hepi-hepi satu
Apa ntah gua melalut ni asalnya gua cuma mahu kerek yang onlajer dah ada header baru tak lebih dari itu. apa pandangan anda semua tentang muka baru ini ok tak , gua tengok ok seronok sahaja gua memandang, kasi sikit- sikit idea dekat koz terus macam dia dapat baca apa dalam tengkorak aku. err ada sapa -sapa berani nak komen muka baru ini?
KIPAS & PENGHAWA DINGIN TERLAJAK LARIS
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
Peluang Untuk Bekerja Part Time Dari Rumah! Terima bayaran upah lumayan dan bekerja dengan syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja part time dari rumah. Info Lanjut -KLIK SINI

26 Comments

  1. afifudinsohaini January 11, 2013
    • onn Lajer January 11, 2013
  2. Budak Felda January 11, 2013
    • onn Lajer January 11, 2013
    • Budak Felda January 12, 2013
    • onn Lajer January 12, 2013
    • Budak Felda January 12, 2013
  3. Azri Johan January 11, 2013
  4. Amirez January 11, 2013
    • onn Lajer January 11, 2013
  5. Eca Dwinky Asha January 11, 2013
  6. titan January 11, 2013
  7. Hanif Idrus January 11, 2013
  8. pipoq January 11, 2013
  9. tehr January 11, 2013
  10. akubiomed January 12, 2013
  11. nazray January 12, 2013
  12. onn Lajer January 12, 2013
  13. Yas y January 12, 2013
  14. boni kacak January 12, 2013
  15. Nadot January 13, 2013
  16. Cikgu Hairul January 20, 2013
    • onn Lajer January 21, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!