Apa Yang Aku Boleh Kata Untuk Tak Terkalah September

Sebenarnya dah berberapa hari aku buat copy dan paste link untuk 10 pemberi komentar yang tersenarai tetapi tak boleh . aku dah tanya berberapa kenalan pun sama tak menjadi juga jadi oleh kerana aku dah malas nak godek dan bulan ini pun dah nak masuk pertengahan bulan jadi aku letak lah print screen sahaja.

Tak terkalah september

Pada permulaan nya aku nak buat hari rabu tanpa kata – kata tetapi rasa semacam kurang adil untuk para pemberi komentar terpaksalah letak sebaris dua ayat untuk Juara ,Naib Juara dan tempat yang ketiga.

En.Titan terima kasih kerana sudi menjadi pemberi komentar yang terbanyak. Dekat blog yang selalu banyak typo maklumlah saiz keyboard ini aku rasakan sangat kecil berbanding dengan jari – jari aku.

Pondok Kecil serius aku suka kebanyakan artikel beliau boleh menguatkan bahasa tulisan aku, Err bro dulu masa SPM kau ambil sastera ke apa.

Irwan Alessa err bro kau ni salah seorang kakitangan Klinik Cinta kan agak – agak macam mana ya aku nak upkan aku punya artikel Kontes Review Klinik Cinta aku tengok artikel aku macam dah kebelakang je cuma kalau nak sedapkan hati , aku check time login akaun google lah gerenti atas Ahmad Faizal hehe.

Terus terang sekarang ini aku macam dah  tak larat nak baca lama – lama dekat pc jadi sesiapa yang tulis panjang – panjang alamatbya aku terus printlah baru aku baca dan aku rasa ini adalah salah satu langkah yang bijak apabila entri korang semua ada berunsur ilmiah atau panduan untuk memasang umpan memancing.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

24 Comments

  1. Irwan Alessa
    Twitter:
    October 9, 2013
  2. Hazmin Hamudin October 9, 2013
  3. titan
    Twitter:
    October 9, 2013
  4. wazy
    Twitter:
    October 9, 2013
  5. TehR
    Twitter:
    October 10, 2013
  6. blogger lelaki
    Twitter:
    October 10, 2013
  7. Sirap Limau October 10, 2013
  8. Bahrain October 10, 2013
  9. hafizmd
    Twitter:
    October 10, 2013
  10. Hafizul
    Twitter:
    October 10, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge