The Expendables 2 – Review

Berberapa hari lepas dapat juga aku menonton The Expendable 2 lama dah aku peram cerita ini.

Pelakon yang hebat seperti  Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis and Arnold Schwarzenegger dengan trailer yang mengagumkan pastinya menguja kan.

Tapi serius aku cakap kalau gua disuruh untuk menonton cerita ini sekali lagi gua akan mutah kedarah dengan gaya cerita yang terlampau mengherokan hero .Gua ingat  pengarah filem ini nak buat cerita superhero yang tak terkalahlah, Sorry sly zaman rambo

first blood lu lagi best dari cerita askar upahan kau ini macam hampeh , sekadar lu tempelkan hero – hero hollywood yang femes belum pasti dapat mendatangkan ayat best dari aku.
Cuma kalau otak kita agak mereng pasti timbul kagum dimana pada babak – babak akhir dimana wilillis , arnorld dan en noris membalas tembakan dengan sambil berjalan tanpa sebutir peluru yang hinggap ke atas badan meraka. wtf gua rasa lebih baik layan filem lama dirty dozen  walaupun ada dua belas hero tapi tak semuanya selamat apabila sesebuah misi itu selesai.

Onlajer: Lebih seronok layan trailer dari  full movie.

Nota untuk pembaca :

Onlajer menyokong contest  10 Blogger Terbaik Malaysia

 

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

4 Comments

  1. titan February 9, 2013
  2. Metrolisa
    Twitter:
    February 13, 2013
  3. kesumaangsana February 13, 2013
  4. hairulafiz
    Twitter:
    February 14, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge