Tonton Starship Troopers: Invasion

Siri popular sains fiksyen Starship troopers rupanya ada mengeluarkan sebuah filem cgi yang mengabungkan watak – watak utama nya seperti, General Johnny Rico,Carmen Ibanez, General/Dr. Carl Jenkins.

Dengan permulaan cerita bermula Kapal angkasa Alesia menurunkan sekumpulan Infantry turun ke sebuah pangkalan untuk menghapuskan seranga raksaksa yang telah menguasi pangklan tersebut. Mereka semua menuju ke kapal angkasa Warden yang diterajui oleh Captain Carmen dengan meletakan bahan peledak di pangkalan port casey.

Setibanya di kapal angkasa warden mereka telah ditinggalkan dipengkalan tersebut tanpa mereka menaikinya. Rupa – rupanya Dr.Carl telah mengambil alih kapalangkasa warden dan mengarah kan kapten carmen menaiki kapalangkasa Alesia. Disaat itu jugalah kumpulan innfantry tersebut diserang sehingga memaksa mereka kembali lagi kepada Kapal Angkasa alesia.
Setelah mereka selamat menaiki kapalangkasa tersebut dan beredar mereka pun meletupkan pangkalan tersebut.

Pada babak – babak mereka dikapal angkasa Alesia ini aku nasihatkan koran lajukan sedikit kerana baru aku tahu watak – watak cgi ini pun sony ada buat tidak senonoh dengan watak askar rambut perang diloker persalinan yang tak tahu malu.

Selepas berberapa lama mereka cuba mengesan kemana menghilangnya kapal angkasa warden barulah mereka menjumpainya dengan itu kumpulan infantary bersama kapten carmen menaiki kembali kapal tersebut dan mendapati bekalan kuasa telah dimatikan dengan bau darah yang sangat kuat. Merka mermeriksa keseluruhan kapal tersebut dan mendapati tidak ada siapa yang terselamat sehingga mereka menjumpai bilik kurungan serangga dan dibilik itu DR.Carl berada disitu dalam keadaan tidak waras dan dia ada menyebut jangan hidupkan kuasa kapal ini
.
Disebabkan Mereka tidak mengindahkan larangan Dr.Carl kapal itu yang sebenarnya telah dikuasi oleh makhluk asing dan sebaik sahaja kapal tersebut hidup mereka tersu sahaja menyerang kumpulan Kapten carmen dan kapal angkasa warden terus menyerang kapal Aleysia. Disinilah mereka terus bertempur dengaNn kapal angkasa warden terus menuju kebumi.

Sebelum sampai kebumi kapal warden telah sampai kepengkalan yang diketuai oleh General Johnny Rico dan disini johnny cuba menghubungi carmen tetapi gagal dan terus melepasi sistem pertahanan pengkalan itu lalu johnny sendiri telah mengambil keputusan untuk mengetuai sekumpulan Infantry bagi menyelamatkan kapten carmen.Disinilah mulanya kemuncak perperangan antara pihak federation dengan mahkluk asing tersebut

Pergh aku mula macam nak scerita sikit je dah jadi melarat . Tapi aku macam tak perasan pula ada seranga yang terselamat dalam letupan penamat . So kalau korang nak tonton siri ini sila lah cari dekat ytke ,torrent ke apa – apa yang patut tapi aku nasihat download edit sikit supaya lebih sesuai untuk ditonton bersama.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

8 Comments

  1. Ikhmal Malique August 24, 2013
  2. Zuan August 24, 2013
  3. shraqs August 24, 2013
  4. encikarman
    Twitter:
    August 24, 2013
  5. Irwan Alessa
    Twitter:
    August 24, 2013
  6. titan
    Twitter:
    August 25, 2013
  7. incik August 26, 2013
  8. hafizmd
    Twitter:
    August 26, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge