Ultimate Warrior

Ini Bukan kesah like Warior, Ini berita luar negara yang aku baca malam ini ialah pengusti selagend dengan Hulk Hogan iaitu Ultimate Warrior meninggal dunia pada usia  lima puluh empat tahun.  Pergh kalau nak cakap usia masih muda setahun lagi baru pencen.

the-ultimate-warrior

Salah satu Karakter gusti yang aku minat sewaktu zaman kanak – kanak. Zaman sewaan video tape.  Tademark dia lebih kurang macam Hulk Hogan kalau nak menang,dah teruk kena belasah , pastu lembik jer terus mengigil , terus dapat power lari – lari langar tali dus, dus, dus dan one,two , three dan menang. pergh keji betul lah kalau difikirkan kembali show orang putih.  Tak kan lah kalau dah lembik kena belasah terus boleh jadi sehat dan dengan sekelip mata mampu menewaskan lawan. Gambar – betweentheropes

onlajer : Suka teknik penyudah Stone Cold

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

11 Comments

  1. KiD
    Twitter:
    April 11, 2014
  2. akubiomed April 11, 2014
  3. JebengOtai
    Twitter:
    April 12, 2014
  4. Malaysia Tercinta April 12, 2014
  5. Denaihati April 12, 2014
  6. khairul asrol April 12, 2014
  7. mrhanafi April 13, 2014
  8. mselim3 April 13, 2014
  9. hafiz
    Twitter:
    April 13, 2014
  10. anif
    Twitter:
    April 19, 2014
  11. sohoque April 23, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge