Ultraman Zero

Edisi sedut menyedut kali ini adalah siri Ultramen Zero, yang telah melengahkan program ziarah hari raya aku. Rasa semacam dalam masa kita beraya dan  ziarah menziarahi pada awal hari raya yang lepas program – program TV seakan memancing dari golongan muda belia hingga ke anak-anak untuk melepak dan melekat terus pada kiblat duniawi . dan salah satu cerita yang membuatkan anak -anak kita melekat terus didepan TV.

Dengan aku yang tidak mempunyai akaun astro dan semacam first time anak-anak aku menonton siri ini terpaksa aku join sekaki. Lepas balik Jay Bee cari CD, Baru ulang tayang dua tiga kali dia dah sangkut – sangkut dan terhenti- henti bikin hati mula panas . Dah aku memang tak nak beli lagi . Baik cari dekat sesawang yang boleh bagi free.

Dan hasilnya aku mendapat siri yang lebih baru dan kesinabugan cerita yang disiar oleh astro ceria part two , pulak tu dengan rasa tak bersalahnya aku share jugalah dengan korang untuk dimuat turun dekat pendrive lepastu tengok dekat dvd player oh bestnya benda free ini.

Tengah tunngu Gangnam Style Ultraman hehe

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

32 Comments

  1. Encik Anif September 11, 2012
  2. Kesuma Angsana September 11, 2012
  3. boni kacak September 11, 2012
  4. Nur Misnan September 11, 2012
  5. Amirez September 11, 2012
    • onn Lajer September 12, 2012
  6. pipoq September 11, 2012
    • onn Lajer September 12, 2012
  7. akubiomed September 11, 2012
    • onn Lajer September 12, 2012
  8. Juan September 11, 2012
    • onn Lajer September 12, 2012
  9. titan September 11, 2012
  10. suri September 12, 2012
    • onn Lajer September 12, 2012
  11. CIK TOM September 12, 2012
  12. Manan Qayyim September 12, 2012
    • onn Lajer September 13, 2012
  13. Shahrul Anuar September 12, 2012
    • onn Lajer September 13, 2012
  14. Betul Ke Bohong September 12, 2012
    • onn Lajer September 13, 2012
  15. irsah September 15, 2012
  16. MéuzAngelo™ XXIII September 15, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge