Wanginya menulis dengan blog apabila menerima komisen

Sebenarnya setelah berberapa lama aku menulis blog ini baru lah aku sedar dan tahu bertapa wanginya menulis diblog.
Dengan kewujudan iklan google bertambah lah semangat yang waja untuk menulis tiap – tiap hari , walaupun kekadang tatabahasa seperti budak sekolah rendah yang baru nak belajar menulis karangan.

Namun bergitu perasaan seperti itu kita ketepikan sahaja demi meraih sumber pendapatan sampingan yang kita cari , seperti agen – agen direct selling tahun 80,90an yang sibuk kehulu – hilir mencari – cari pelangan dan juga agen – agen yang akan dapat membantu mereka menaikan nilai jualan yang mereka inginkan.
Dengan tinggi nya jualan bermakana ,semangkin cerahlah peluang untuk berlibur ke disneyland.

Berblog sama juga konsepnya, dapat komisen sikit maka sikitlah belanjanya , dapat komisen kaw – kaw silap hari bulan dah boleh buka kedai fizikal, macam blogger utara khabarnya.

Tapi itulah anda kena buat bersunguh – sunguh dan ada displin, Bukannya hangat – hangat pisang goreng , dah sejuk jer terus tak nak makan , padahal masih sedap lagi. Memang kalau tak belajar secara formal memang lah ambil masa untuk menuai hasil , buktinya saya sendiri.

Tahun pertama adalah sedikit hasil tak sampai RM1 dari nuffnang.Tahun kedua hingga tahun keempat adalah sikit – sikit je. Kira rezekilah saya juga lah tu. Boleh lah buat bayar domain dan hosting sambil syok sendiri.

Selepas terjumpa dan berkenal dengan berberapa pemain industri berblog lah baru lah mendapat sedikit sinar harapan yang mengatakan blog ini memang boleh menghasilkan pendapatan .

Jadi kita ak payahlah me,andang kebelakang lagi , Buat duit dengan apa yang kita suka tulis,apa yang kita suka kongsi dan berharap ada yang mencari apa yang kita suka . Kerja mudah, jika kita faham apa yang kita suka dan kita senang kongsi.

DeXandra Wanginya menulis dengan blog apabila menerima komisen.

Wanginya menulis dengan blog apabila menerima komisen

Oh sebelum kita menutup bicara . Sesiapa yang nak beli wangian DeXandra boleh lah layari halaman jualan Dexandra ini.

Wangian Dexandra yang boleh digunakan untuk solat memang sesuai untuk digunakan untuk muslimin dan muslimat. Dengan harga yang sangat berpatutan untuk semua golongan.

Inspirasi Dari Perfumes Jenama Antarabangsa
Eau De Parfum (EDP)
Pati Original & Alkohol First Grade
Wangi Tahan Lama Lebih 8 Jam
Mudah Dibawa Ke Mana-Mana
Menepati Citarasa & Permintaan Rakyat Malaysia
Setanding Produk Antarabangsa
Produk Halal
Boleh Dibawa Solat

Jom lihat produk wangian DeXandra.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

15 Comments

  1. paan August 24, 2017
  2. Dukenaim August 24, 2017
  3. Anuar August 24, 2017
  4. musadun August 28, 2017
  5. sabree hussin August 28, 2017
  6. Khairul Zamri
    Twitter:
    August 28, 2017
  7. titan
    Twitter:
    August 30, 2017
  8. MOHDHAFiZ.TK August 31, 2017
  9. Dedaun Comel September 6, 2017
  10. semakkini September 7, 2017
  11. Set Kamar Tidur September 9, 2017
  12. mybiodata September 12, 2017
  13. Kickstory Dot Net September 13, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge