Harga Terbaik Water Heater Hadiah Untuk Pengantin Baru

Kalau nak dikira cuti sekolah memang tak jauh lagi .

Kalau kau baca artikel ini dalam bulan april atau mei, June dah waktu cuti sekolah.
Tapi kalau kau baca bulan september ke atas. December memang dah dekat Memang time inilah ramai yang akan membuat majlis perkahwinan. Disambung dengan cuti hari natal,cuti tahun baru dan cuti sendiri.

Mesti kau nak pergi majlis kahwin itu kan. Lebih – lebih lagi kalau yang buat majlis itu best friend, kawan sekolah, kawan sekapal . sure pasti nak pergi .

Lagi orang muda yang belum kahwin , kau tak pergi majlis kawan kau bermaksud kawan kau tak datanglah majlis kau nanti.

Sekarang Apa Hadiah yang paling patut kau beri untuk rakan pengantin baru ini.

Pengantin baru bawa kereta

Kalau aku , aku lebih suka beri duit dan dapat duit, pandai dia lah nak buat apa dengan duit itu nanti . Tapi ada setengahnya dia suka barangan , jadi orang seperti ini ada layaknya anda beri barangan yang dia boleh gunakan terus. Bukanya mangkuk agopal yang aku rasa setahun sekali nak guna pun payah.

Apakata jika rakan anda baru mendirikan rumah tangga anda hadiahkan seunit Water Heater.
Kalau rasa mahal bolehlah berkongsi dengan rakan – rakan. Kalau mampu tak payah kongsi. Hadiah water heater adalah mutlak anda yang beri, dia akan kenang selagi ia terpasang dibilik air rumahnya.

Lagi – lagi lah pengantin baru dicampur dengan cuaca sejuk akibat hujan, Pengantin baru memang perlukan water heater untuk mandi sebelum sembahyang subuh. hehehe.

Jadi sedikit sebanyak anda dapat lah membuat amal jariah disebabkan water heater memudahkan mereka mandi diwaktu pagi.

Apa takde masa nak survey harga dan water heater yang terbaik?

Klik sini, Untuk survey Harga Terbaik Water Heater.

Nasihat aku baca betul – betul details Water Heater tersebut. Baca ada tak terpasangnya –

ELCB
Pump Air
Berapa Watt
Voltage (pastikan 240VAC)
Jaminan selepas jualan

Kalau susah sangat nak pilih , gayanya korang kena juga baca panduan dekorasi, supaya anda dapatlah idea untuk membeli, seperti pakai sendiri.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

10 Comments

  1. Mek ila Jual Vitamin May 6, 2015
  2. islam di dadaku
    Twitter:
    May 8, 2015
  3. Noriza Rahman
    Twitter:
    May 9, 2015
  4. mrhanafi May 10, 2015
  5. titan
    Twitter:
    May 10, 2015
  6. Myra Jay May 10, 2015
  7. Hafizul
    Twitter:
    May 11, 2015
  8. Sani
    Twitter:
    May 12, 2015
  9. suri May 12, 2015
  10. muliani May 22, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk Tips,panduan produk Elektrik dan informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!