win the battle but lose the war

Assalamualaikum menurut  amirez.com keputusan 3 Blog Pilihan terbaik telah jua diumumkan tak berapa lama lagi.  tetapi semasa menunggu keputusan hendak diumumkan semacam terdapat kejutan elektrik yang seperti kata mas idayu robek hati ku huhu.  nampaknya onlajer buleh pulang awal dengan kenyataan yang diberi sorry der rule is rule , sponsor name must be updated no excuse. huhuhu padan muka aku siapa suruh tidak buat penyemakan.

Untuk brader amirez aku langsung tidak kecil hatilah cuma sikit-sikit kecewa tu ada lah, itu sudah lumrah insan yang biasa-biasa sahaja….  to you no big deal at all. Its all my fault relay. heh.

2012 Tahunku Yang Kacak – OnLajer

Dan ikhlas dari aku budak yang baru nak belajar pakai wp, untuk setiap penganjur yang akan membuat contest atau giveaway ( lebih – lebih lagi yang mega-mega awesome). Tolong jangan beri opsyen sama ada perlu atau tidak folow, like or something about that lah, just strict must do! No opsyen-opsyen. Bukan apa takut – takut ada yang kecewa lagi. lagi-lagi baru pertama kali.

 

p/s: cis patut pun gua minggu ini macam nak tengok cerita perang-perang

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

14 Comments

  1. donnyien December 19, 2012
  2. beckhrooy December 19, 2012
  3. cik tom December 19, 2012
  4. titan
    Twitter:
    December 19, 2012
  5. Amirez December 19, 2012
    • suri December 20, 2012
  6. AkmaOmar
    Twitter:
    December 19, 2012
  7. anif
    Twitter:
    December 19, 2012
  8. Denaihati December 19, 2012
  9. Nadot December 20, 2012
  10. hafizmd
    Twitter:
    December 20, 2012
  11. shraqs December 21, 2012
  12. yas December 22, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge