Window 7 Tak Terkalah

Sudah berberapa hari aku kurang meningalkan jejak ke blog rakan – rakan ya, Mohon maaf ya korang jangan salahkan aku korang kena salahkan celcom dah berberapa hari asyik keluar perkataan no service. Bukan aku tak bayar cuma kekadang lambat sikit sahaja.
Setelah bercuti berberapa hari, Hari ini masuk ofis dengan hati yang gumbira bersemangat waja dan tengok semacam PC gua dah bertukar wajah nampak body seperti old fashion tapi dia punya ferfomance wa cakap sama lu sebijik macam muscle car edisi USA kalau kereta tayar depan tak jejak Tar laju . memang best kalau buat design elektrik guna ini. cuma sayangnya ada satu sofware kerja gua tak boleh nak support win.8 kalau tak dekat kilang gua gua lah yang pertama kali.

Window 7

Ok macam mana agak – agak korang yang aku rasa lebih mahir dari aku bab pc, cukup ke tak dengan spec yang ini, pasal dari mulut tauke kedai pc ini kalau aku nak bubuh 2 monitor satu untuk kerja satu untuk tonton video masih lagi orait!

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

45 Comments

  1. fendy June 10, 2013
  2. Irwan Alessa
    Twitter:
    June 10, 2013
  3. onlajer
    Twitter:
    June 10, 2013
  4. Joe June 10, 2013
  5. anif
    Twitter:
    June 10, 2013
  6. hafiz
    Twitter:
    June 10, 2013
  7. Ladfe Amir June 10, 2013
  8. papa mifz June 10, 2013
  9. Syarih June 10, 2013
  10. blackrosehunter June 10, 2013
  11. MK Kimi
    Twitter:
    June 10, 2013
  12. titan
    Twitter:
    June 10, 2013
  13. kakiblog June 10, 2013
  14. auc
    Twitter:
    June 10, 2013
  15. Juan
    Twitter:
    June 10, 2013
  16. TehR
    Twitter:
    June 10, 2013
  17. Hairul Hissam June 11, 2013
  18. PerenLee June 11, 2013
  19. Khairul Zamri
    Twitter:
    June 11, 2013
  20. Hafizul
    Twitter:
    June 12, 2013
  21. hafizmd
    Twitter:
    June 13, 2013
  22. hafizrahim
    Twitter:
    June 13, 2013
  23. Rina June 14, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge