Yang Banyak Cengkadak October 2013

Yeah musim Hujan dibulan November sudah tiba lagi. Ini bermakna aku harus tampal yang tak terkalah besama sepatah dua kata yang memberangsangkan keatas kempen anti merokok yang tidak sah oleh kebanyakan rakan – rakan blogger aku.

Tak terkalah October

click-hereSila Percaya Semua Rokok MemangTak Sah

Jika mengikut gambar skrin

1-Blogger Lelaki lah yang paling kacak untuk dilawati kerna telah banyak memberi sumbangan komentar kepada blog onlajer ini. Menurut firasat aku lah Blogger Lelaki ini merupakan salah satu blog yang wajib korang lawati jika mahu membaca teknik – teknik mengoda pasangan disebabkan beliau adalah salah seorang penulis Blog Klinik cinta :).

2-Teh R – siapa yang tak suka pantun anda dilarang keras untuk pergi keblog cikgu ini. Macam cikgu ini kalau lawan dengan Johan Maharaja Lawak agak-agak siapa yang menang ya.

3- Titan salah satu blogger yang dah dikira boleh kena sebat kalau tak sembahyang jika mengikut tahun dia mula buat Blog sehingga kini. Err bro kalau lu dulu buat macam blogger komik hongkong mesti gua dah kenal lama dengan lu.

4-Hazmin hamudin

5-wazy

6-Hafizul

7-Irwan Alessa

8-Hafizmd

9-Mohd Shubhi

10-Papa Mifz

Terima kasih untuk semua ya telah sudi memeriahkan blog onlajer ini 🙂

click-hereLebih 10,000 Kekosongan Kerja di Rumah Untuk Di Isi Sekarang!!

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

22 Comments

  1. titan
    Twitter:
    November 8, 2013
  2. wazy
    Twitter:
    November 8, 2013
  3. blogger lelaki
    Twitter:
    November 8, 2013
  4. hafiz
    Twitter:
    November 8, 2013
  5. hafizmd
    Twitter:
    November 8, 2013
  6. TehR
    Twitter:
    November 8, 2013
  7. Mohd Shubhi
    Twitter:
    November 8, 2013
  8. sabree hussin November 8, 2013
  9. Farid Adam November 9, 2013
  10. cik tom November 9, 2013
  11. papa mifz November 9, 2013
  12. kakiblog November 10, 2013
  13. Akuro San November 10, 2013
  14. muktasim November 12, 2013
  15. Hafizul
    Twitter:
    November 13, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge