Kenapa saya mengambil Black G keluaran MARDI

Kenapa saya mengambil Black G keluaran MARDI? Apabila umur saya masuk ke 38, tangan dah mula rasa kebas -...

Portable Aircond Jenama Midea

Portable Aircond Jenama Midea jika dibandingkan dengan yang lain - lain jenama media adalah antara yang paling budget dari segi harga.

Harga terkini Huawei watch GT2

Alamak ada yang request jam baru lah. Biasanya jam yang diminta bukan G.Shock bawah RM100. Tapi jam yang ala - ala ...

Harga terkini Realme 5Pro.

Harga terkini Realme 5Pro. Kenapa saya google? Keranahandphone lama sudah sampai masanya ditukar ganti baru. Jadi untuk rakyat yang...

Harga Model terkini bezza 2020

Selain daripada saya nak menulis tentang harga model terkini bezza 2020. Saya juga ingin bercerita tentang masyarakat kita dan kereta.

Harga terkini sony PS5 di Malaysia

Harga terkini sony PS5 di Malaysia. Khabarnya ia akan dilancarkan pada penghujung 2020 ini. Dari saya Wow sony akan...

Panduan membeli cordless drill yang sesuai

Hohoho Panduan membeli cordless drill yang sesuai. Nak kata yang sesuai, saya cadang yang paling mahal.

Panduan perniagaan Shopee terkini

Apa yang saya boleh katakan tentang panduan perniagaan Shopee terkini Okeh tahun 2019 ada penjual di shopee yang mendapat...

Pengalaman bercuti di M Suites Hotel Johor Bahru

Okeh untuk penutup tahun 2019. kita buat lah percutian ringkas. Target dekat - dekat je lah. Untuk itu saya tulislah tentang...

Rise of skywalker dari pandangan saya.

Perang Bintang " Rise of skywalker " telah bermula lagi. Tarikh mula Di Malaysia 19 December 2019. Masa yang...

Pentingnya dryer pakaian – jom survey harga terbaik nya.

Pentingnya dryer - jom survey Harga terbaik dryer pakaian Hujung dan awal tahun. Biasanya negara kita mendapat jumlah hujang...
survey Philips MyCare LED Downlight

Panduan pemilihan mentol – Jom survey Philips MyCare LED Downlight

Panduan pemilihan mentol - Jom survey Philips MyCare LED Downlight Pernahkah anda terasa apabila bangun dari tidur dan...

Apa yang saya Rasa apa bila mengambil supplement black G

Apa yang saya Rasa apa bila mengambil supplement black G Menjangkau usia 40. Satu angka yang agak mengerunkan.

Menonton Ejen Ali apa yang saya Rasa

Menonton Ejen Ali apa yang saya Rasa Fuh selepas 10 hari ditayangkan dipawagam, nampaknya ejen Ali masih lagi mendapat...

Pengalaman menginap di Regalia Suites Kuala Lumpur

Pengalaman menginap diRegalia Suites Kuala Lumpur Kalau nak mandi atas bumbung sambil berlatar belakangkan menara berkembar petronas. Memang saya...

Panduan Asas Umrah

Panduan Asas Umrah. Kebiasaanya cuti hujug tahun , ramai yang mengambil kesempatan untuk melakukan ibadah umrah.

Elakan kesilapan apabila bercuti di Gambang

Elakan kesilapan apabila bercuti di Gambang. Pakej cuti sendiri untuk tiga hari dua malam. Yeah cuti hepi depavali...

Idea gila saya apabila mula bisnes homestay.

Fuh penat juga fikir macam mana nak mulakan bisnes homestay dekat kawasan ramai orang tapi sejuk. Tak hot! Biasanya...

Beli mesin basuh terbaik LG twin wash – jom survey

Beli mesin basuh terbaik LG twin wash. Antara asbab untuk membeli sebuah mesin basuh yang baru adalah kerana mesin basuh yang lama...

3 kelebihan bisnes bundle yang perlu anda ketahui.

kelebihan bisnes bundle yang perlu anda ketahui. antara bisnes paling lama bertahan untuk anda terokai. Barangan bundle Perkataan...