New way to trade peluang anda untuk melabur ditempat baru

Alhamdulilah…. Kes Covid-19 nampaknya sudah semakin menurun! PKP pun sudah bertukar menjadi PKPB & PKPP, orang...

New Electric Cordless Drill Panduan Terkini Jenis-jenis Drill Dipasaran

Sebelum anda membeli mesin penebuk lubang atau dikenali sebagai hand drill atau bench drill. Kita kena jugalah ambil tahu...

Hadiahkan kurma terbaik untuk orang tersayang

Jika dahulu Kurma adalah makanan sunah yang paling digemari oleh orang kita apabila sudah mahu masuk bulan Ramadan. Dijadikan...

SOP bakal dikenakan Arab Saudi kepada jemaah umrah

Alahamdulilah sepertinya astroawani sudah mendapat perkhabaran tentang kebenaran mengerjakan umrah mengikut SOP yang telah ditetapkan. Dengan kedengaran berita seperti...

New Personal protective equipment – PPE terbaik jom Survey sekarang

PPE ataupun Personal protection equipment adalah alat bantuan untuk perlindungan diri yang wajib diguna pakai di tapak binaan dan juga didalam kawasan...

New Socket Outlet USB Panduan Membeli Extension Wire

Sekarang ini kalau kita nak beli unit extension wire saya sarankan beli lah yang siap - siap ada port USB.

Tempat Duit Beranak. Panduan Buat Duit Dengan Saham Tempatan.

Biar betul… Duit pun boleh beranak? Siap ada tempat beranak lagi tu? Ha ha! Betul!!

Rujukan Exam online pegawai pendaftaran gred kp41

Peperiksaan online pegawai pendaftaran gred kp41 di jabatan pendaftaran negara. Exam KP41 Pegawai Pendaftaran dah tak lama dah. 26...

Kempen Cerahi Kehidupan Bersama TOP – Bantu Kelengkapan Pelajar Orang Asli

Kempen ‘Cerahi Kehidupan Bersama TOP’ Bantu 420 Pelajar Orang Asli dengan Kelengkapan Kembali ke Sekolah termasuk Pelitup Muka Guna Semula untuk Perlindungan...

Aircond Kotor Cara Mudah Untuk Membersihkan Aircond Dirumah

Aircond rumah atau penghawa dingin. Alatan elektrik yang perlu ada zaman sekarang ini. Bukan sahaja level kayangan, Rakyat marhean...

Taktik Bisnes Makanan Dari Rumah, Wow Dapat Extra RM1000

Kekadang ada yang terfikir bagaimana nak dapatkan sale untuk produk yang akan kita jual. Kalau produk seperti pisang goreng...

Jimat RM200 untuk pembelian aircond dan peti sejuk

Jimat RM200 untuk pembelian aircond dan peti sejuk. Pernah dengar program Save 2.0. Lazada akan memberi anda vaoucher...

Buat Extra Income Dengan Klikjer – Jom Daftar Sekarang

Siapa nak buat Extra Income Dengan Klikjer - kena Daftar Sekarang Free jer tak ada apa - apa yuran dikenakan.

Survey water jet terkini untuk kediaman anda.

Dekat kampung saya dahulu jika musim hujan banyak lah jalan akan menjadi lecak. Munkin becak. Apa...

Mistral Air Circulator Fan – Jom survey harga terkini

Setiap kali bermulanya kempen Shoping online, akan ada barang yang saya akan beli. Munkin untuk kegunaan sendiri ataupun untuk orang lain.

Cara terkini untuk mendapatkan harga murah hotel mewah

Berehat di hotel mewah dengan harga budget. Memang semua orang suka . Yang tak suka tu biasanya orang...

Kuatkan tekanan air dengan pump air DC

Wow sekarang kalau kita tak banyak mengaji munkin kita akan ketingalan. Sebagai contoh cara nak kuatkan tekanan air di...

Budak Sekolah Untung Gila Buat Extra Income Jual Maggi

Tahu tak anda? Jual maggi untung gila di shopee. Apa nak jual maggi dekat shopee. Dekat...

Siapa nak extra RM1000 dari pendapatan bulanan

Jadi macam mana nak buat extra income selepas balik kerja. Sekarang ini sekolah dah tutup, pergi kerja...

Semak harga multi tester terkini

Semak harga multi tester terkini. Multitester adalah antara peralatan yang wajib ada untuk seorang juruteknik elektrik.