Extra RM1000 sebulan part time Jual air soya panas

Siapa nak Rm1000 sebulan part time dengan jual air soya panas. Musim hujan kalau ada member group whatapp taman...

Kualiti premium Kicap Lemak Manis Faizul

Nak cari kicap premium keluaran bumiputra?. Saya perkenalkan Kualiti premium Kicap Lemak Manis FAIZUL. Biasalah kalau kita nak beli...

Bisnes Taufufah dan Air Soya Memang Menguntungkan

Tahukah anda bisnes Taufufah memang menguntungkan dengan kacang soya anda boleh membuat pelbagai produk utama yang menjadi bahan utama untuk sanyapan...

Kipas hiasan dinding masa kini

Nak cari kipas dinding, senang jer pergi kedai elektrik ada lah jenama KDK, panasonic mahupun media. Tetapi selera kita...

Pakej terbaik cordless impact drill dan grinder

Milwauke telah menawarkan Pakej terbaik cordless impact drill dan grinder . Dengan pakej ini diharap pekerja pertukangan akan dapat melakukan kerja dengan...

Harga terkini pendawaian elektrik

Okeh setiap tahun harga barangan akan naik . tidak terkecuali untuk khodmat pendawaian elektrik. Harga dibawah adalah sebagai rujukan...

Cadangan garis Panduan Program Maulidur Rasul 2020 dalam Negeri Johor.

Panduan program maulidur Rasul yang patut kita ikuti bagi membendung penularan covid19. Sempena kedatangan hari keputeraan Nabi junjungan kita,...

Daftar pakej unifi dapat banyak barang free dari sini

Antara iklan yang pasti ada , seingat saya lah dibuletin utama pasti ada iklan unifi. Cuma dia tak mention pun Daftar pakej...

Resepi Indocafe sekole

Stainless Steel Cup Mug. Orang dahulu memangil nya kole, Kalau yang tak tahu kole itu apa boleh rujuk dari sini

Buat Extra Income Dengan Panduan Terkini Lazada Dan Juga Shopee

Panduan Lazada dan Shopee terkini. Buat duit dengan menjual peralatan elektronik dari China Dah kenapa budak ni dah tahun...

Cordless Grinder murah untuk alatan rumah.

Situasi pertama saya balik kampung, hajat dihati nak lah menebas rumput dan dahan - dahan rendang yang berada disekitar rumah bonda.

Perbezaan antara ELCB atau RCCB

Sekali ada yang tanya Perbezaan antara ELCB atau RCCB. kalau ikutkan saya hanya mampu berkata ELCB - Earth leakage circuit breaker manakala...

Port Megah Ria Tempat makan Sedap di Johor

Apabila kita bercerita tentang Tempat makan Sedap di Johor. Munkin ada yang berkata. Makan untuk hidup atau hidup untuk...

Senarai harga komponen suis utama dirumah.

Okeh hari ini saya sengaja nak berbincang tentang senarai harga komponen suis utama untuk tukar ganti sebuah papan agihan utama di rumah.

Panduan Kos alatan elektrik Dirumah Baru

Rakan saya baru sahaja membeli sebuah rumah baru . Seperti biasa sebuah rumah baru memang sudah dilengkapi dengan pendawaian elektrik ....

Takwim persekolahan tahun 2021

Sekadar info. Takwim persekolahan tahun 2021. Sesi persekolahan tahun 2021 akan bermula pada minggu ketiga January.

Harga terkini Aksesori popular kereta proton

Sebenarnya kalau nak dicerita pasal aksesori sesebuah kereta pasti banyak yang nak ditambah atau ditukar. Harganya ada yang murah...
Harga terkini mesin potong rumput.

Backpack Grass Cutter Harga Terkini Mesin Potong Rumput

Tahu tak anda pada era 90an sebuah backpack mesin pemotong rumput berharga disekitar RM600 keatas. Waktu ini tak ramai...

Ayam Brand & JAKOA Bantu Komuniti di Kampung Orang Asli Kangkar...

Komuniti Orang Asli turut terjejas mata pencarian akibat kurangnya peluang ekonomi ekoran wabak COVID-19. Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia...

kipas angin berdiri Mitsubishi – Jom survey harga terbaik!

Setiap kali bermulanya kempen Shoping online, akan ada barang yang saya akan beli. Munkin untuk kegunaan sendiri ataupun untuk orang lain.