Pengalaman membeli spinning mop dan alat ganti mop

Sudah masuk  tiga bulan saya mengunakan “spinning mop”. Dekat rumah baru saya.

Satu ketika dulu alat ini bergitu popular diiklankan dikaca TV melalui slot rancangan Berbayar .

Terus terdetik hati saya untuk membelinya.

Cuma saya tidak lah nak membeli nya  ketika itu, pasal saya rasa macam mahal sangat. Almaklumlah zaman ekonomi ni kena beli dengan bijak. kalau dah beli pun …guna pun dengan bijak tak boleh ganas – ganas.

Kang boleh tertangal kan handle dan spiner dia.

Dan apabila laman web popular ini mula menjual , saya terus beli.. Tak fikir banyak janji murah.

Dan disebabkan murah.kita pasti dah boleh agak  kualitinya. Nak guna kena berhati – hati sedikit. Jangan terover pula. Maklumalah takut tersyock turun  naikkan handle untuk memusingkan spiner dia.

Takut nati terloose pula. kena beli baru lagi. Spare part memang ada jual dekat sini..Mop Heavy Duty Handle

spinning mop

Apa yang penting spining mop ini memang memudahkan kerja – kerja kita.

Tak perlu nak perah – perah.

Spiner itu memang seperti washing machine pada fungsi pengering.

Saya memang sudah membeli satu set mop dan baldi yang punyai fungsi spin.

Setakat ruang tamu dan dapur , cepat jelah selesai tugasan.

Dan model mop seperti ini memang bagus dan sangat memudahkan kerja – kerja di rumah.

Apabila kerja rumah mudah dilakukan dan senang, ini bermakna anda memang sayangkan isteri anda.

Untuk anda yang mahu survey atau terus mendapatkanya, anda boleh saya terus dapatkanya dari sini…

Untuk pengusaha home saty yang ada 12buah rumah memang digalak untuk membelinya, tapi untuk kontraktor seperti saya kena fikir macam ini lah…

Untuk kontraktor elektrik mop ini takdelah guna sangat , pasal dekat rumah yang kita nak repair ke apa ke pasti mereka dah ada mop.

Tetapi kalau nak lebih ohsem , kita sebagai kontraktor tidak perlulah usik peralatan client kita, kita bawa sendiri alat seperti penyapu, penyedok dan juga mop .

Lagi – lagi kalau kita repair aircond yang dah menjejeh ,bocor, air dah banyak melimpah . time ini lah kita boleh tunjukan service kita yang lagi bagus. ada house keeping sebagai bonus diatas kerja kita yang memang dah tip top.

Macam ini kerja memang orang akan sentiasa ingat, Lain kali nak pangil pun mereka akan cari kita.

Ok untuk yang berkenan dah boleh terus survey dari sini Ada kaler Biru dan Hijau sama dengan kaler dua parti politik yang popular dinegara kita hihihi..

Easy Spin Microfiber Mop

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

3 Comments

  1. anuar December 1, 2017
  2. maszull December 5, 2017
  3. titan
    Twitter:
    December 8, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge