Install New Aircond Harga Ideal Untuk Dibayar Kepada Kontraktor

0
183

Ahaa, ada orang kata untuk mereka yang pasang aircond ni dah boleh dilabel sebagai orang yang “have,have” . Orang biasa – biasa kena fikir banyak kali. Dah fikir banyak kali pun , tujuh puluh peratus akan post pont kepada masa yang sesuai dan seterusnya tak jadi pasang hahaha.

Serius saya rasa orang seperti ini. Tak ramai yang saya boleh jumpa dalam zaman sekarang ni. Kalau zaman 90an kebawah memang.laa. Rockstar pun masih nak niaga ikan masin. Jadi nak ada aircond. Jangan mimpi la bhai, kena rajin usaha baru hajat tercapai.

Berapa unit Aircond perlu dipasang.

Zaman sekarang ini kalau kita Pasang sampai empat, Lima Biji orang dah tak kesah . anda ada harta ka, takde harta ke yang penting ada kemampuan untuk membeli ,memasang dan ada kemampuan untuk membayar bil elektrik, semua boleh jadi.

Lagipun anda mahu seisi keluarga anda berasa selesa. Dengan ertikata nak beli benda yang anda tak mampu miliki waktu anda budak – budak.

Dengan suhu dingin dan nyaman. Nak tidur malam pun sedap, nyenyak baru lah awal pagi boleh bangkit.

Boleh buat tahjud dan taubat minta rezeki melimpah ruah.

Takde rasa beban dunia, boleh tumpu untuk akhirat hendaknya..

Sepanjang karier saya dalam dunia kejuruteraan dan pemasangan alatan elektrik, Ada yang bertanya kepada saya tentang Aircond murah.

Soalan mudah tapi susah juga hendak jawab. Maklumlah jawaban mesti menepati keinginan orang yang bertanya.

Sama ceritanya sekarang kamu ada seorang idola. Tup tap dia masuk parti politik yang kamu tidak suka. Jadi apa yang ada rasa.

Saya nak beli Aircond siap pasang murah.

Murah tu takdelah murah sangat , Harga tu sebenarnya ikut budget yang kita boleh keluarkan.

Kalau ikutkan tempat yang kosong, takde soket elektrik.,Pakej seunit aircond termasuk pemasangan dan pendawaian boleh capai RM1000.

Ini baru aircond 1HP ya, belum HP untuk unit yang lebih besar lagi.

Lagipun upah pasang yang dah ada wireing , back to back biasanya bermula dari RM150.

Nak lagi murah upah pasang aircond.kena pandai NEgo.

Tapi kalau murah sangat , Atau kita minta harga dikurangkan secara melampau , Takut orang yang pasang nanti akan bosan, Pasang pun main cincai janji jalan.

Sebaiknya kena give and take, Tunjuk apa yang kita nak, Bincang harga yang terbaik dan pantau mereka time pasang.

Baru kedua – dua belah happy…

Dan dari saya,untuk anda yang tengah nak cari aircond murah.

New Aircond Harga Ideal

Hisense 1HP Non Inverter Air Conditioner AN10DBG (R32) – RM739 – Klik sini :- Kedai elektrik TechMall

 New Aircond Harga Ideal Untuk
Air Conditioner AN10DBG (R32)

HISENSE 1HP R32 AIR CONDITIONER AN10DBG1-rm799- Klik sini : – Kedai elektrik Lionmas

Semoga perkongsian Install New Aircond Harga Ideal Untuk Dibayar Kepada Kontraktor ini bermanfaat untuk anda semua.

Untuk info lebih lanjut ikuti telegram onlajer dari sini :-https://t.me/onlajer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge