Apa yang saya Rasa apa bila mengambil supplement black G

0
983

Apa yang saya Rasa apa bila mengambil supplement black G

Menjangkau usia 40. Satu angka yang agak mengerunkan.

Usia seperti ini mulalah akan terasa sengal – sengal badan.

Gigi yang utuh dah mula terobek atas asbab banyak sangat mengambil makannan bergula. Dan jarang – jarang bertemu janji dengan ahlinya doktor Gigi.

Ya sekitar umur ini lah mulanya kita tercari – cari apakah ada sesuatu yang dapat mencegah dan menyembuh kan gejala sakitnya Tua.

Kalau Di ikutkan semuanya ada ubat kecuali meninggal. Dari situlah Kita cuba ikhtiar.

Munkin ada sesuatu makanan kesehatan yang boleh memperbaiki proses penyembuhan badan.

Ternyata apabila saya diperkenalkan oleh rakan online, saya mencubanya juga.

Botol pertama saya ambil memang seperti tidak ada apa.

Hanya apabila mendaki tangga tak pula terasa mengah seperti biasa.

Nampaknya ada sesuatu manfaat black G. Dan alhamdulilah masalah pecah tumit kaki saya beransur pulih Tampa disedari.

Ya lah bukan saya tak sapu lotion. Tapi sekejap ingat, sekejap lupa. Dan setelah habis botol lotion nampaknya sering kali alasan nanti- nantilah baru Beli.

Masalah kebas tangan , so far sekejap ada sekejap takde. Nasihat diri kurang Kan kolestrol. Jaga makan minum.

Kehidupan suami isteri. Alhamdulilah nampaknya seperti baru mendirikan rumah tangga.

Jadi saya rasa Black G kunyit hitam keluaran Mardi memang banyak kebaikannya. Tak rugi membeli.

Apa yang saya Rasa apa bila mengambil supplement black G

Semasa artikel ini Di tulis, saya sudah pun menghabiskan 4 botol.

Untuk pembaca sekitar pasir Gudang, Kota masai nak dapatkan Black G . Boleh terus what app Dari sini….

Tekan link 👉 Black G pasir Gudang

Baca juga – Senarai Nama Ejen Black G Nutrima by MARDI – Denaihati

Sedikit penerangan tentang Black G

MARDI kaji kunyit hitam untuk hasilkan produk kesihatan

Selepas bertahun menjalankan kajian mengenai kunyit hitam, saintis Institusi Penyelidikan dan Kemanjuan Pertanian Malaysia(MARDI) mengakui tumbuhan herba itu baik untuk kesihatan.

Kunyit hitam ini tumbuh di benua Asia terutama Thailand dan Malaysia namun ia sukar membiak.

Kajian dilakukan terhadap bahan aktif didalamnya dan dapati khasiat utama ialah dari segi tenaga serta mempunyai keberkesanan yang memang positif bagi resdung,buasir,kanser dan sakit wanita terutama bagi yang baru lepas bersalin.

Kunyit hitam mempunyai nilai kormesial yang tinggi kerana rizom (akar berisi) dan daunnya digunakan sebagai bahan bagi tujuan pengeluaran produk kesihatan,kosmetik,makanan tambahan dan perubatan.

MARDI telah bekerjasama dengan Black G sdn. bhd. untuk menghasilkan produk berkualiti. Antara produk tersebut ialah Black G Kapsul, Black G Liquid, EnerG dan ,Black G Coffee Premix.

Hasil kajian yang dilakukan (MARDI) mendapati juga tumbuhan ini mengandungi antioksida yang tinggi,meningkatkan tenaga manusia dan dikatakan sesuai untuk kosmetik serta bahan rawatan penyakit jantung.

Setakat ini pihaknya mendapati maklum balas pengguna terhadap produk ini sangat memberangsangkan.

Manfaat lain Black G

1.Menurunkan bacaan gula dalam darah
2.Tiada kesan sampingan sakit kepala dan lain-lain
3.Menghilangkan rasa dahaga melampau
4.Badan bertambah bertenaga zahir dan batin
5. Luka cepat sembuh
6.Mata makin terang.
7.Mengurangkan masalah kencing malam
9.Tidur lena dan  have bangun pagi
10.Hubungan intim makin bertambah ceria
11.Kitaran haid lebih teratur
dan macam-macam lagi.

ejen black g pasir gudang

Semoga anda dapat manfaat kesehatan selepas membaca artikel ini – Apa yang saya Rasa apa bila mengambil supplement black G